Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mást is taszítják a túlzottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is taszítják a túlzottan karrierista vagy sikeres, ambíciókkal teli emberek párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes ez az érzés bennem.

Magamat művelt,intelligens embernek tartom.Sok dolog érdekel,mégis valamiért taszítanak az ilyen emberek.

Talán nincs elég nagy önbizalmam hozzájuk,vagy túl nagy a megfelelési kényszer bennem az ilyen emberek iránt.

Túl nagy elvárásaik vannak,és gyakran nagyon egoisták és önzők.

Alapvetően,mint emberekre felnézek rájuk,mert csodálatra méltó az a lelkesedés,amivel az élethez állnak.Viszont,mint párkapcsolat nagyon megterhelő lehet egy ilyen emberrel közösséget alkotni,aki folyton a céljaival,a munkájával van elfoglalva.

Nemrég beszélgettem egy orvossal,akin érződött,hogy mennyire nagyra tartja magát,hatalmas egója van.

És arra gondoltam,te jó ég,milyen lehet egy ilyen ember házastársának lenni.

Nekem sokkal fontosabb,hogy az ember empatikus és humoros,vicces legyen,és ne vegye túl komolyan az életet....

Más is érez így?

2016. febr. 17. 02:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Téged nem taszít, hanem zavar, hogy te sosem tudnál ilyen emberek számára partner lenni. Pedig szeretnél. Gondolom nő vagy.
2016. febr. 17. 02:39
 2/15 A kérdező kommentje:

Sajnos túl erős bennem a megfelelési kényszer.

Nekem túl nagy lenne a nyomás egy ilyen emberrel élni.

Hogy én vagyok a felelős egy ennyire céltudatos ember boldogságáért.

Az ilyen emberek nem nagyon nézik el a tökéletlenséget.

Na,meg úgy is lecserélnének idővel,én meg nem akarok magam érzelmileg leamortizálni.

2016. febr. 17. 02:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Engem se vonzanak, ne aggódj...
2016. febr. 17. 03:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha valaki szereti a munkáját és sikeres is benne.

Az egoizmust viszont én sem szeretem, de ez a tulajdonság nem feltétlenül a karrieristák jellemzője.

2016. febr. 17. 07:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes amit kérdezel. En is úgy gondolom no vagy. :)

Az életnek különböző területei vannak, amik idobefektetestes kompromisszumokat igényel. Ha valaki kipécézi a karriert, akkor a barát-család, hobby egyébb területekre kevesebb idő es energia jut, azáltal torzul a személyisége. De sajnos az en családomban rengeteg példa van arra, amikor a pasik a hatalmas lexikális es gyakorlati tudasukkal kiskiralyt játszanak, folyamatos veszekedés es válás lesz/lett a vége. Szoval szerintem egy olyan világban, ahol mindenen afelé nyom, hogy legyél sikeres, legyen sok pénzed, ott tudsz laza es humoros lenni, akkor sokkal boldogabb lehetsz mint aki birka módjára csak a pénzt hajszolja. 30f

2016. febr. 17. 08:42
 6/15 anonim ***** válasza:
#4 +1. Attól hogy valaki egoista, simán lehet ostoba balfax. Meg vannak embertelen kis geczik. Ismerek jó pár fideszes képviselőt, ha azok nők lennének, hát akkor sem kellenének ha még fozetnének is érte.
2016. febr. 17. 08:43
 7/15 A kérdező kommentje:

Igazából addig nem lenne gond,amíg ezt a személyiséget a munkahelyére tartogatja,és én ezt nem látom.

Viszont,ha hazahozná ezt a "tökéletesség tempót".

Pl időre legyen kész a vacsora,minden ragyogjon,minden tökéletes legyen körülötte,mert ő egy sikeres valaki,nehogy már valami hiba legyen a gépezetben.

És,mivel sikeres,pénze van,így tudja,hogy epekednek utána sokan,tehát ha nem felelsz meg neki,akkor majd lecserél egy jobbra.

Én inkább hajlandó lennék lemondani bizonyos anyagi javakról,mintsem,hogy ilyen állandó stresszben éljek.

Igen,ez a folytonos pénzhajhászás,magasztos célok.

Egyik ismerősömnek így vették el a feje felől a házat.

Megvolt mindenük,berendezett lakás,aztán a férjnek nem volt úgy tökéletes,átakarta alakíttatni "amerikai stílusúra",és felvettek pár millió kölcsönt.És bele is buktak.

Ez a nagyzolás,megmutatni másoknak,hogy mik kik vagyunk,hajszolni a felesleges dolgokat is,nekem nem szimpatikus...

2016. febr. 17. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Az egészséges önbecsülés, büszkeség, önbizalom nem egyenlő az egoizmussal. Neked kell tudnod mit viselsz el és akarsz-e ilyennel próbálkozni. A lényeg máshoz ne hasonlítgasd magad mert abból csak rosszul lehet kijönni.
2016. febr. 17. 14:55
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

Én is ilyen vagyok pasiban,hát igen,nehezen viselik el,mert én is mindenben csak a legjobb.

Én eldobtam az apám ,,Jó az ahogy van" mindsetet,és Isten bocsássa meg nekem,de egyáltalán nem nézek fel rá,sőt szégyen ez a gondolkodás.hogy a fia már most túlszárnyalja pedig komoly beosztásban van.

Tehát igen én mindenben csak a legjobbat akarom a legjobb verda,a legszebb kecó,a legfinomabb ételek,a legszebb szálloda,a legjobb melóhely,ahol le is sz....nak szinte,jó magas fizetés,előrelépési lehetőség,akár külföldi kiküldetés.

És ezt a legjobbat mindenből beviszem otthonra is,a legjobban kidolgozott test kell,nőnek edzenie diétáznia kell,ápolt hosszú haj,nőiesen kirívó öltözködés csak jó minőségű ruhákba járhat ahogy én is teszem.

Ennek tetejébe sose fog egy ,,sörrel a kezembe elhenyélek otthon" típusú pasit kapni.

Tehát igen ez megterhelő sok lány nem tudott ezzel azonosulni,az így járt majd lesz más,most hálistennek aki van az értékeli ezt,mert látja,hogy testileg,szellemileg és a munkámba is igényes vagyok.

Plusz nem fogok 1-2 ezer forintot ide oda rakosgatni.

Ettől függetlenül humoros kommunikatív vagyok de mindenből a legjobb kell,a parasztságot a gagyizást azt dobtam szépen.

2016. febr. 17. 15:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Utolsó!

De látod,amit leírtál,neked is csak kirakatnak kell a nő!

Tökéletes legyen a külső,stb!

Ehhez minek kapcsolat?

Szexre talál az ember bőven szépet.

Én is sportolok,nem ezzel van a gond.

De teljesen más az ,ha magam kedvére teszem,vagy azért,mert tudom,hogy ezt elvárják tőlem,és ha mondjuk kicsit lentebb adok belőle,akkor már baj van.

És,akkor mi lesz,ha megöregedik a csaj?Akkor majd jól lecseréli a kirakatbábut.

Ezért mondom,hogy alapvetően az ilyen embereknek jobb egyedül,mert mindent tárgynak néznek az életben.

Ugyanúgy az autót,a lakást,azt,hogy mit esznek...és hogy milyen tárgy fekszik melléjük.

2016. febr. 17. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!