Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan fogalmilag létezik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fogalmilag létezik hogy "sikeres a nőknél"?

Figyelt kérdés
Szerintem a többesszám miatt nem. Az ember csak egy nőnél lehet sikeres és a siker mögött az áll hogy egy életen keresztül együtt vannak. A többi esetben kudarcról beszélünk, egyik vagy másik vagy mindkét fél kudarcot vallott. így van?

2016. febr. 1. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Létezik... A macsók a nők legalább 80%-ánál sikeresek. A macsókat max csak akkor utasitják el anők, hogyha foglalt a nő éppen... Más esetben ritka, hogy egy macsó kudarcot vall...
2016. febr. 1. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Naiv vagy.

Nem is tudnám hol elkezdeni magyarázni, ezért meg sem próbálom.

2016. febr. 1. 21:19
 3/9 A kérdező kommentje:
de én az igazi férfi nő kapcsolatra gondolok ami nem azt jelenti hogy ideig óráig együtt van valaki valakivel.. tehát ha én minden országban elindulok a maratonon és futok egy kilométert, hogy ez hú de jól esett attól még nem vagyok jó futó mert nem csináltam végig. a macsók se tudnák végigcsinálni az adott nővel inkább csak sokszor jól kezdenek és dobják a csajt figyelve arra hogy megelőzzék a csajt a szakítással valahol félve tőle hogy az szakitana előbb mert kiderülne valami olyan amitől a macsó nimbusza ledől....
2016. febr. 1. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor itt fogalmi zavar van. Attól, hogy végigélsz egy nővel egy életet, rohadtul nem leszel sikeres a nőknél.
2016. febr. 1. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazi sikereket csak kudarcok árán lehet elérni, ezt még nem hallottad?
2016. febr. 1. 21:46
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Én ezt a kifejezést inkább olyanra értem, aki tudja, hogy kell beszélni a nőkkel, és aki sok nőt fel tud vagy tudna szedni, mert jók a kommunikációs készségei illetve vonzó is.
2016. febr. 2. 12:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaguár igenám de amikor valaki azzal jön hogy már 36 nője volt fiatal kora ellenére akkor én mindig némileg tapintatlanul rákérdezek hogy: "aztán?ez 36 szakítást jelent? végülis dobtak téged, nem? vagy te dobtad őket mert mégsem voltak elég jók? mások időt se pazarolnak arra akivel kapcsolatban kétségeik vannak, hogy valóban megfelelő..."
2016. febr. 2. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Te ugye lány vagy kérdező?

Annyira naiv kijelentéseid vannak. Mintha a férfiak megítélése arányos volna a valódi tulajdonságaikkal...

A "sikeres a nőknél" egy eufemizmus arra, hogy a nőknek leesik a bugyija valakitől. Olyan nincs, hogy tőle tízből két lánynak esik le, ő csak "átlagos" pasi.

A nők szemében a valóban átlagos pasi a szó szerinti szar kategória, ennélfogva a logikát követve sikeres nem is lehet a nőknél, ezt kizárólag a szuperpasikra/pénzese pasikra/hatalommal rendelkező pasikra mondják, mert ezektől nedvesedik a bugyi.

(Az olyan dumákat pedig hanyagoljuk, hogy a jó dumával majd kompenzál az átlagos. Ezzel csak a nők etetik magukat, még csak nem is egymást, mert mind tudják, hogy kamu. Ez csak az önfelmentés jeligéje).

A logikád amúgy jó lenne: az a sikeres a nőknél, akinek egyetlen nője van haláláig és annyi.

Ez a férfi viszont maximum egyetlen nőnél sikeres.

Hogy több nőnél legyél sikeres, muszáj több nőnél is próbálkoznod.

Szóval ha szeretnél egy férfit, aki borzasztó siekres a nőknél, de csak veled van haláláig, nos akkor egy ellentmondással dacolsz. Ez még rosszabbul hangzik, mint a hagyományos női önsorsrontás, miszerint "vad, szuper, nyughatatlan pasi, majd én leszek az, aki megszelídíti, nem más...".

2016. febr. 3. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:
férfi vagyok, és épp ezt a többesszámot tartom logikátlannak. vagy egy nőnél sikeres valaki vagy egy nőnél sem....kb mint a háziorvos: mindenhez ért egy kicsit de igazán semmiből sem penge, mert az a szakorvos
2016. febr. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!