Sikeres netes ismerkedés - létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Van valami recept, titok, hogy biztosan sikerüljön a társkeresés?2014. máj. 31. 14:45
2/10 anonim válasza:
nekem volt 2 éves kapcsolatom netes ismerkedésből
3/10 anonim válasza:
Nővéremék már 8 éve vannak együtt :D annyit tudok, h a neten ismerkedtek meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint létezik. Igazából az érdekelne, hogy van-e erre valamilyen módszer, hogyan lehet jól csinálni?
2014. máj. 31. 14:50
5/10 anonim válasza:
Van, mi is ott találkoztunk, minket a közös érdeklődési kör hozott össze, nem társkereső oldalon ismertük meg egymást.
6/10 anonim válasza:
hát mire gondolsz? hogy 2 fél sokáig levelezik egymással neten és később találkoznak? vagy hogy ír 1 db levelet a kiszemeltnek és még aznap találkoznak? én ez utóbbit csináltam majdnem 1 éve együtt vagyunk már.
de megismerni egymást élőben ismertük meg, én csak írtam, hogy ha van kedve akkor találkozzunk (mert miután láttam, 1 hónapig nem találkoztunk és nem volt közös ismerős sem akin kerezstül elérhettem volna).
aztán végigdumáltuk az estét és azóta
7/10 anonim válasza:
Lehet persze. Csak szerencse kell hozzá.:) Egy bulin is vannak hülyék és itt is és facen is. Ahogy normálisak is.
8/10 anonim válasza:
2004 decemberben ismerkedtem meg neten a mostani parommal, 2007-ben osszekoltoztunk,azota boldogan elunk. Szoval,igen,letezik ilyen.
9/10 anonim válasza:
A recept, hogy olyan társkeresőt válassz magadnak, ahol meg tudod adni a kapcsolat típusát, mert különben nagyon ráfázhatsz. Meg jönnek a szex-et akarók, amikor te komolyat keresel. A titok, hogy jól meg kell ismerni mindenkit, és nem szabad sokáig halogatni a randit utána, mert a levelezés hamar unalmas lesz, amikor már nem tudsz válaszolni arra a kérdésre milyen napod volt... Anyumnak bejött, szépen alakul :) aranyosak együtt, és ők is társkeresőn találtak egymásra.
10/10 anonim válasza:
CSP:)
létezik,de sokak előbb besavanyodnak és a sikertelenségük miatt belefáradnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!