Gyömbér Peti kérdése:
Szerintetek létezik a nagy ő? Érdemes várni rá?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 18:38
3/10 anonim válasza:
Az én igazi egyetlen nagy szerelmem a nagy ő-m, ő Miami-ban él, és a távolság miatt nem lehetünk együtt.
Ja igen, ő még nem tudja, hogy neki is én vagyok a tökéletes társ de biztosan érzi.
4/10 anonim válasza:
Létezik, de nem "várni" kell rá, hanem ismerkedni, mert csak akkor fogod megtudni, hogy ő a nagy Ő, amikor már vele vagy.
6/10 manó1235 válasza:
sztem létezik és érdemes várni rá
7/10 anonim válasza:
Szerintem is létezhet, csak meg kell találni és nem várni a sültgalambra.
8/10 anonim válasza:
Nem hiszek benne,már csak nagyon apró reményem van egyáltalán arra,hogy lesz életemben még barátnőm,nemhogy még a nagy ő,bár lehet egyben lesz mindkettő.De ahhoz nagy szerencse kell,ami engem mindig elkerült... :/
22/F
9/10 anonim válasza:
Néha összehoz minket az élet olyan emberrel, akivel az igazi lehetünk egymásnak, de a többi rajtunk múlik: egy nagy szerelem, két teljesen összeillő ember közt is elromolhat, ha nem ápoljuk, nem teszünk érte és egy döcögősen induló kapcsolatból is lehet életre szóló szerelem, ha jól bánunk vele.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!!
2014. ápr. 20. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!