Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsejű, átlag alatti belsővel rendelkező pasiként, szégyenlenem kellene, hogy a szép külsejű (nem plazácica) nők vissza utasítottak mindig? 27/F
Nem vagyok jóképű, nem vagyok sportos, nincs jó öltözködési stílusom sem.
Nincs önbizalmam, sem önbecsülésem, sem jó dumám, sértődékeny, érzékeny vagyok, és aszociális - nehezen barátkozom, félénk, csendes, zárkózottabb vagyok.
Átlagos, és átlag alatti nőknek tetszettem már.
Van okom amiatt szégyenkezni, hogy az adottságaim miatt, és a próbálkozásaim ellenére CSAK vissza utasítást kaptam a jobb csajoktól? Akik tetszettek nekem, mind jobb pasikkal jöttek össze.
Én úgy látom hogy egy pasit "kiröhögnek" "lenéznek" ha nem csinos csajjal van együtt, ami szerintem hülyeség.
Nincs ebben semmi szégyellni való.
A szép nőből is relatíve kevés van és aránytalanul jobban kéne kinézned ahhoz, hogy a kicsit is szebb nőkhöz juss.
Nézz tükörbe, és ne akarj tőled, fényévekkel jobb nőt! Csak magadhoz mérten legyenek elvárásaid a nőkkel szemben, ergo te sem sok mindent nyújtasz egy nőnek!
"Nem vagyok jóképű, nem vagyok sportos, nincs jó öltözködési stílusom sem.
Nincs önbizalmam, sem önbecsülésem, sem jó dumám, sértődékeny, érzékeny vagyok, és aszociális - nehezen barátkozom, félénk, csendes, zárkózottabb vagyok. "
Szóval miről beszélünk?
4-es
Ugye fordított helyzetben ugyanezt tanácsolod a nőknek is?
Csak mert feltűnően sok nagyon szürke, jellegtelen fruska hiszi azt, hogy neki jut majd jópasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!