Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok felszínes, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok felszínes, csak mert nálam magasabb férfit szeretnék?

Figyelt kérdés
Nem a külső alapján döntök, egyedül az fontos nekem, hogy magasabb legyen nálam a srác. Ezért már többször megkaptam, hogy felszínes vagyok. Szerintetek tényleg az lennék? Csak mert amúgy is magas lányként nem akarok még a barátom mellett is úgy kinézni, mint az anyukája?
2016. dec. 2. 12:12
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
8%
77% nyugodtan irhattad volna a 43% os nickedrol is az utolsot. Illetve senki nem mondta (en legalabbis biztosan nem) hogy rossz ember az, aki felszines. Ehhez kepest paran elkezdtek veregetni magukat a foldhoz. Meg n+1 szamu nickel lehuzogatni az osszes valaszom. Mondjuk mar feltunt, hogy szamos metalis gondokkal "megaldott" ember rendez itt neha amukfatast.
2016. dec. 2. 23:00
 52/53 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan vagy, mint egy 5 éves.

Most azért, mert nem írod le, akkor nem tudjuk, hogy mik az igényeid?

Dehogynem, csak szar lett volna beismerni, hogy igazam van.

Helyette kitalálod, hogy itt egy emberrel vitatkozol, csak több nickje van, másrészt hogy a te sz+rod nem nyilvános :D

Ugye tudod, hogy nagyon szánalmas vagy? :D

2016. dec. 3. 17:33
 53/53 anonim ***** válasza:
"77% nyugodtan irhattad volna a 43% os nickedrol is az utolsot." - Bocs, de két különböző ember vagyunk. :-) Ennyire nehéz elhinni, hogy lehet két különböző, egymástól független embernek ugyanaz a véleménye?
2016. dec. 3. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!