Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder a felszínes nők gyűjtőhelye?
Elsősorban pénz és külső fontos nekik?
Abból gondolom hogy vannnak ott férfiak akiknek egy párjuk sem jön összes és vannak olyanok akik nem tudják a nőket kezelni ott
Nem a legalja.
A legalja elött egy megállóval van. A legalja az love.hu és lovebox.
De egyébként az. Azzal a kiegészítéssel, hogy a felszines nők és a felszines pasik gyűjtőhelye.
Kérdező, ez csak a külsőről szól. A képeiden látszik hogy mennyi pénz van a bankszámládon, milyen lakásod, kocsid van? Nem.
Ami látszik, az az arcod és a pár soros adatlapod maximum. Az hogy mennyi pénzed van, nem látszik a képeid alapján.
Az meg hogy hogyan nézel ki, a valóságban is számít minden normális embernek. Nyilván ha ronda vagy és nem tetszel az ellenkező nemnek, akkor kevesebb matched lesz. De ugyanez a valóságra is igaz. Ha ronda vagy, akkor a valóságban is kevesebb lehetőséged van. Ennek nincs köze a tinderhez.
Jó hely a tinder, mert én dugtam már párszor onnan.
6. Ez nagyon nem így van rosszul látod.
Élőben sokkal több nő érdeklődött irántam mint tinderen.
Élőben több barátnőm is összejött már. Tinderen senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!