Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinder a felszínes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder a felszínes nők gyűjtőhelye?

Figyelt kérdés

Elsősorban pénz és külső fontos nekik?

Abból gondolom hogy vannnak ott férfiak akiknek egy párjuk sem jön összes és vannak olyanok akik nem tudják a nőket kezelni ott

2016. nov. 8. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de legutóbb nálam volt a haverom, aki most aktívan társat keres. Együtt nézegettük rajta a csajokat vagy egy órán keresztül, ennek ellenére egy kezem meg tudnám számolni azokat az adatlapokat, amelyik nem volt sablonos, semmitmondó, és akikkel egyáltalán beszélgetést kezdeményeznék az életben.
2016. nov. 8. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
A Tinder a húspiacok legalja.
2016. nov. 8. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem a legalja.

A legalja elött egy megállóval van. A legalja az love.hu és lovebox.

De egyébként az. Azzal a kiegészítéssel, hogy a felszines nők és a felszines pasik gyűjtőhelye.

2016. nov. 8. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor még nem láttad a privi.hu-t :DDDDD
2016. nov. 8. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
A Tinder üzletpolitikája a felszínességre épít, mindkét nemnél. Ezért olyan sikeres. Plusz kétszer, háromszor annyi férfi használja, mint nő.
2016. nov. 8. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez csak a külsőről szól. A képeiden látszik hogy mennyi pénz van a bankszámládon, milyen lakásod, kocsid van? Nem.

Ami látszik, az az arcod és a pár soros adatlapod maximum. Az hogy mennyi pénzed van, nem látszik a képeid alapján.

Az meg hogy hogyan nézel ki, a valóságban is számít minden normális embernek. Nyilván ha ronda vagy és nem tetszel az ellenkező nemnek, akkor kevesebb matched lesz. De ugyanez a valóságra is igaz. Ha ronda vagy, akkor a valóságban is kevesebb lehetőséged van. Ennek nincs köze a tinderhez.

Jó hely a tinder, mert én dugtam már párszor onnan.

2016. nov. 8. 12:47
 7/10 A kérdező kommentje:

6. Ez nagyon nem így van rosszul látod.

Élőben sokkal több nő érdeklődött irántam mint tinderen.

Élőben több barátnőm is összejött már. Tinderen senki!

2016. nov. 8. 13:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és olyan szintű nők voltak élőben mint tinderen vannak
2016. nov. 8. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A Tinder csak nyilvánvalóvá teszi, mennyire csak a külsőségek fontosak a nőknek.
2016. nov. 8. 19:40
 10/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem nagyon válaszolgatnak.
2016. nov. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!