Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok felszínes, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok felszínes, csak mert nálam magasabb férfit szeretnék?

Figyelt kérdés
Nem a külső alapján döntök, egyedül az fontos nekem, hogy magasabb legyen nálam a srác. Ezért már többször megkaptam, hogy felszínes vagyok. Szerintetek tényleg az lennék? Csak mert amúgy is magas lányként nem akarok még a barátom mellett is úgy kinézni, mint az anyukája?
2016. dec. 2. 12:12
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
11%

Nekem teljesen mindegy ki ki között válogat, de attól még felszínesség.

Mért is számít a magasság? Hát vajon mért is? Hogy mások mit szólnak hát azért. Hogyan néznek ki együtt ha mennek az utcán. Mert ezek aztán a nagyon fontos dolgok egy párkapcsolatban, hogy a járókelők mit gondolnak.

Ne mondjátok már, hogy egy 180 centis lánynak ha 178 még jó, akkor egy 175 centis férfi már nem lehet tökéletes pár és partner.

Teljesen mást gondolnék, ha valaki azt írja hogy nekem ez tetszik, az tetszik, tetszenek a magas pasik és azért. Aztán gyakran nem az ideáljába lesz szerelmes az ember, milyen érdekes... De itt a kérdést elolvasva nem erről van szó, hanem hogy a kérdezőnek fontos, hogy magas legyen, mert hogy ne nézzen ki úgy mint az anyukája... hát komolyan nekem ilyen még eszembe nem jutott egy párról :)

2016. dec. 2. 12:40
 12/53 anonim ***** válasza:
8%
7. nem jótékonyságból.. nemértem miért kell ezt a dolgot ilyen görcsösen, frusztráltan levezetni. Az nem jutott eszedbe még hogy vannak férfiak akik csak 1 barátnő szeretnének.. Vagy neked minden férfi ugyanolyan? Te is csak a felszinességre épitesz
2016. dec. 2. 12:42
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel ki mit szól, hanem hogy én hogy érzem magam mellette. És egy jóval alacsonyabb férfi mellett nem tudom nőnek érezni magam. Nagyon sokat csúfoltak gyerekkorom óta a magasságom miatt, barátnőim mellett is mindig én vagyok a nagydarab, legalább a barátom mellett szeretném magam "törékeny nőnek" érezni.
2016. dec. 2. 12:57
 14/53 anonim ***** válasza:
6%
Én csak egyszerűen nem értem ezt a női hülyeséget. Értelmét nem látom. És igen, felszínesség, hiszen ez egy olyan külsőség, ami semmit sem befolyásol, max a megjelenéseteket, viszont nem is tehet róla az illető.
2016. dec. 2. 13:01
 15/53 anonim ***** válasza:
56%

Hát akkor meg ez van. Ha ezt szereted akkor vállald be, hogy ezt szereted és kit érdekel ki mit gondol.

Szerintem magaddal is egyenesbe kell jönnöd, hogy felvállald magad, aztán jönni fog akinek kell és ne törődj vele ki mit gondol magába.

2016. dec. 2. 13:03
 16/53 anonim ***** válasza:
3%

"egy jóval alacsonyabb férfi mellett nem tudom nőnek érezni magam."

Már bocsánat, de ez akkora fa szság. Sose értettem ezt a "nőnek érezni magam" dolgot. Most valami ósdi nemi szerepet próbálsz magadra erőltetni, vagy mi? Ha pinád van, akkor nő vagy. Ha a nemi szerved ellenére te ezt nem így érzed, akkor keress fel egy pszichológust. Neked az kéne, nem magas pasi, mert az csak látszatmegoldás.

2016. dec. 2. 13:10
 17/53 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tegyük fel van egy 2 méter magas nő, 100 kiló csupa izom, sokkal erősebb nálad, simán ölbe kap bármikor. Jól éreznéd magad mellette? Férfiasnak? :D
2016. dec. 2. 13:15
 18/53 anonim ***** válasza:
17%

17

Figyelj, én nem akarom férfinek érezni magam. Semmilyen nemi szerepet nem akarok magamra erőltetni. Szóval simán összejönnék egy magasabb nővel, az izom sem zavar, amíg nem viszi valaki túlzásba. Olyasvalakivel nem lennék kapcsolatban, aki órákat tölt a kondiban, csak azért, hogy "jól" nézzen ki.

2016. dec. 2. 13:29
 19/53 A kérdező kommentje:
Jó neked ha ilyen biztos vagy magadban, sajnos én vagyok ilyen! :)
2016. dec. 2. 13:34
 20/53 anonim ***** válasza:

11, nem feltétlen a mások véleménye miatt. én nagyon szeretek felfele nézni, ha hozzá beszélek, felfele csókolni. néha lábujjhegyre állni. egyébként nincs olyan vágyam, hogy elnyomjon.

azonos magassággal nincs gondom, olyan barátom is volt már. alacsonyabb férfival még nem voltam, igaz, hogy kevés, aki nálam alacsonyabb, szóval nem a visszautasításon múlt. átlagmagas vagyok egyébként. és ha életemben megismerek 5 férfit a sokból, aki alacsonyabb nálam és nem lesz köztünk semmi, azt felszínes lenne a magasságra fogni.

2016. dec. 2. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!