Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok felszínes, csak mert nálam magasabb férfit szeretnék?
38 Hm? Ugy itelted meg hogy vergodom? Csúnya képzeteid lehetnek... A peldad termeszetesen hulyeseg. Illetve te ekes peldaja vagy annak, amikor az ostobasag nagy arccal parosul. Ennyit a szemelyeskedesedre valaszul.
Kifejtem roviden, miert vagy gyokketto. A felszinessegrol beszelgetunk a parvalasztas kapcsan ( ezert hulyeseg a peldad) Mivel a parkapcsolat minosege szempontjabol semmi, azaz nulla jelentosege van a magassagnak, ezert bizony felszines dolog kigolyozni 170 centis embereket mert nem utik meg a 'mercet' Vilagos? Nincs se egyenes, se forditott sem semmifele aranyossag a magassag, es a parkapcsolatok hossza, minosege kapcsan.
Persze tudom, hogy attol fuggetlenul hogy ezt leirtam 'ismeretterjeszto' celzattal, te sikhulye maradsz. Ami miatt add at reszvetem a kozeli ismeroseidnek.
Kérlek ne.
Teljesen természetes, hogy az embernek vannak igényei.
Gondolom te összejönnél egy fogatlan, vak, süket, néma, ilyen-olyan szindrómás akárkivel is.
Hát persze:D
Te nem erted a beszelgetes lenyeget.
1 Itt nem rolam van szo ( bar hozzatennem, hogy ebben az esetben rendkivul rossz helyen kopogtatsz, es csak azert nem fejtem ki, mert azon tul, h nem nyilvanos, neked sincs semmi kozod hozza)
2. A kerdes arrol szol, hogy joggal nevezik e felszinesnek. (nem arrol, hogy en az vagyok e)
3. En leirtam, hogy szerintem igen. Meg is indokoltam miert. Es pont. Nem tettem, hozza, hogy ezert o szar ember, es azt sem, hogy jo.
4. Te viszont magadra vetted, es pattogsz mint a bolha, mikozben hulyesegeket beszelsz, raadasul meg sem indoklod, csak szemelyeskedsz.
Ha én olyan barátnőt szeretnék, aki legfeljebb 5 centivel alacsonyabb nálam, akkor felszínes vagyok?
"Csak mert amúgy is magas lányként nem akarok még a barátom mellett is úgy kinézni, mint az anyukája?"
Ha anyukámnál magasabb vagyok, akkor kiestél :D
Uccso, igen.
Most tedd fel azt a kerdest is, hogy 'ha nem ertem amit korabban 3alkalommal kifejtettek, akkor hulye vagyok?"
Hadd valaszoljak arra is.
Azért 100 kiló izommal és 180 cm olyan vagy mint egy férfi. A 190 cm férfi is szeretne olyan nőt magának aki NŐ és nem olyan paraméterei vannak mint a haverjának.
Szerintem nézz magadba és szállj le a magas lóról. Mindenki akarhat különböző dolgokat, de ez 2 oldalú játék: másiknak is akarnia kell. Különben az akaratoddal maradsz.
Hú, mennyi válasz jött, köszönöm mindenkinek a választ! :)
Nem akartam vitát nyitni ezzel a kérdéssel, csak kíváncsi voltam mások véleményére. Ha felszínes vagyok, hát legyen, ebből az egy dologból nem adok alább a párkeresés terén. Természetesen azt is elfogadom, hogy sok férfinak nem jönnek be a magas nők, nincs ezzel semmi gond. Viszont utolsó, honnan vetted, hogy 100 kiló vagyok és csupa izom? (Egyébként pont ez ellenkezője igaz, inkább túl gebének tartanak sokan.) A 2 méter, 100 kilós izmos nőt csak példának írtam. :D
Kérdező, ne vedd magadra a kötekedők véleményét, akik elvárják, hogy a nők mindenkinek válogatás nélkül esélyt adjanak. Nem vagy felszínes, csak van olyan elvárásod is, ami a külsőre is vonatkozik. Az emberek többsége pedig kimondottan vagy kimondatlanul ilyen, miközben egyébként egyáltalán nem rossz emberek. Senki nem jönne össze olyan emberrel, aki nem tetszik neki, hogy mi miatt nem tetszik neki, az már egyéni.
Nálam a dohányzás olyan kizáró tényező, ami miatt felszínesnek gondolhatnak egyesek, de ebből akkor sem tudok engedni. És hozzád hasonlóan én sem akarok nálam alacsonyabb férfit, csak én nem magas vagyok, hanem alacsony, 151cm. Nem érdekel, mit gondolnak emiatt rólam azok, akik kötekedni akarnak. Én nem tartom magam felszínesnek, és azok sem, akik ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!