Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok felszínes, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok felszínes, csak mert nálam magasabb férfit szeretnék?

Figyelt kérdés
Nem a külső alapján döntök, egyedül az fontos nekem, hogy magasabb legyen nálam a srác. Ezért már többször megkaptam, hogy felszínes vagyok. Szerintetek tényleg az lennék? Csak mert amúgy is magas lányként nem akarok még a barátom mellett is úgy kinézni, mint az anyukája?
2016. dec. 2. 12:12
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Attól, hogy te vagy a magasabb, még nem néznél ki az anyjának, 1-2 centi is létezik, nem csak 20.

2016. dec. 2. 12:17
 2/53 anonim ***** válasza:
67%

Szokd meg, hogy akinek bármilyen elképzelése van a potenciális partnerével szemben, arra rásütik, hogy felszínes. De csak azok, akik nem ütik meg a mércét. Én például azért voltam felszínes, mert diplomásként szintén diplomás társat kerestem, ezért egy csomó alacsonyabb végzettségű férfitól megkaptam, hogy felszínes vagyok. Igazából tökre nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam azok, akikkel amúgy sem vágytam ismerkedni...

A párom meg örült, hogy értékelem benne, hogy tanult, képezte magát.

2016. dec. 2. 12:18
 3/53 anonim ***** válasza:
16%
Hát.. ha te 170 magas vagy alapállapotban, de veszel egy 8 centis magassarkút és akkor dobálózol heveskedsz hogy márpedig neked a 180 magastól férfiak a férfiak, ezekután nokomment
2016. dec. 2. 12:22
 4/53 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez felszínesség. Centik alapján dönteni kapcsolatokról... de hát ilyen világ van.

Megkérdezek egy nőt milyen férfit akar 10 -ből kilenc azt mondja legyen magas és humoros. Ez az elvárás.

Nem gond, ha bunkó, veri, nem működik a cerka, önsorsrontó idióta, de ha magas akkor magas :)

2016. dec. 2. 12:23
 5/53 A kérdező kommentje:

180 vagyok, szóval tényleg jó magas. Oké, 1-2 centi tényleg nem látszik, az még belefér. Nagyobb magasságkülönbségre gondolok.

Én sem értem ezért miért lennék felszínes. Hülyeség egy ideálhoz ragaszkodni, de 1-2 dolgot azért el lehet várni a másik külsejével kapcsolatban.

2016. dec. 2. 12:24
 6/53 A kérdező kommentje:
Magassarkút sosem hordok egyébként.
2016. dec. 2. 12:24
 7/53 anonim ***** válasza:
89%

Most ez a divat, hogy a pasik itt sírnak, hogy ők kövéren és alacsonyan és csúnyán is szép barátnőt akarnak, mert mindenkinek jár.

A nők meg ha nem jönnek össze valakivel, akkor mindenféle felszínes ro.hadékok, kivéve ha azért nem jössz vele össze, mert 10 éve munkanélküli, mert akkor meg pénzéhes ri.banc vagy. Akinek meg a nyóccáttalános kevés, az sznob pi.csa. És mindenki femináci.

Ma sok pasi úgy áll ehhez a kérdéshez, mintha jótékonyságból kötelező lenne mindenivel legalább egyszer dugni, aki kinéz magának, és halálos sértés, ha nemet mersz mondani az ismerkedésre.

Tojni kell rá jó magasról! Nehogy már azért kelljen összejönni mindenféle nyomorékkal, hogy ne gondoljon rólad csúnyákat egy vadidegen!

Egyébként engem is felszínesnek neveznek, mert nálam kizáró ok, ha a pasi nálam alacsonyabb, és az se zavar senkit, hogy egyébként 155 centi vagyok. Szerinted??

2016. dec. 2. 12:25
 8/53 anonim ***** válasza:
88%

# 4: Azért ez igencsak túlzó és torz elképzelés, hogy ha valakinek van egy preferenciája, az már minden más felett elsiklik...

Ez általában úgy működik, hogy van egy vagy több különösen fontos tényező az egyén számára, ami egyszerűen alap, beugró, és utána azok között igyekszik válogatni, akik a belépő kritériumnak megfelelnek.

Pl. nálam alap volt az ismerkedésnél az intelligencia. Ez nem azt jelenti, hogy az intelligens pszichopaták is érdekeltek, hanem elkezdtem beszélgetni az intelligensnek bizonyuló emberekkel, és közöttük kerestem a hozzám leginkább illőt.

Gondolom a kérdezőnél is "beugró" a magasság, és a magas férfiak között azért még tovább válogat.

2016. dec. 2. 12:31
 9/53 anonim ***** válasza:
30%
Az utolsó mondatoddal árultad el, hogy felszínes vagy. Neked az a fontos, hogy hogy nézel ki a párod mellett mások számára. Ez maga a felszínesség.
2016. dec. 2. 12:37
 10/53 anonim ***** válasza:

Ettől még nem vagy felszínes,vannak alapvető elvárások ami normális.

Én is azt mondtam anno,hogy legyen magasabb mint én,aztán megismertem a páromat aki 3 cm-vel alacsonyabb nálam és beleszerettem :D

A legkevésbé sem érdekel.

2016. dec. 2. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!