Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értem miért nem küzd soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...

Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.

Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.

Mi lehet a gond?

21l

2016. nov. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
68%

#40:

Nem tudom honnét ez a sok baromság. De ha a nő nem tesz bele ugyan annyit és csak kéreti magát, mert "a férfiak szerinte szeretnek küzdeni, mert ezt olvasta egy női magazinban/hallotta a barátnőitől", az annyit is ér. Én nem várom, hogy udvaroljanak nekem, de ha a nő nem tesz bele ugyan annyit és "ez a férfi dolga" mentalitású, az nálam szóba sem jöhet. Miért? Irritál ez a fajta hozzáállás, mert később is ilyen lesz! Abból pedig köszönöm, nem kérek. Nem vagyok sem gentleman, sem lovag. Emancipáció van, ne csak a könnyű végét fogdossák a nők ennek. Ha egyenlőek, akkor ne hárítsanak a férfi nemre dolgokat, minimum kezeljék egyenlő szinten! NEM vagyok metroszexuális, sem kisfiú. Párkapcsolatom van, méghozzá nálam idősebb nővel, ami jól működik. Elhívtam randira, a következőt már nem is tudom ki kezdeményezte, de természetesen zajlott és nem volt benne ilyen "ez kinek a dolga" baromság. Ellenben a magukat kérető kis hercegnőktől hányom kell! Nálam először szóbeli ismerkedéssel kezdődök a dolog és CSAK ha igazán érdekesnek tűnik valaki, hívom el randira. Nem külsőre választok eleve, hogy kinézek valami nőcskét, aki külsőre bejön és elhívom randizni teljesen ismeretlenül. Ugyanis randira sem hívok olyan nőt, akit nem tartok arra érdemesnek. (=értelmes, okos nő, aki tudja mit akar és nem úgy kezdi az ismerkedést, hogy van-e kocsim, nem egy nyafogós liba)

Egyszer-kétszer már befürödtem azzal, hogy külsőre választottam, ismeretlenül. Hamar tanultam is ebből. Ezért szemezgetni próbálhatnak nők a tömegközlekedésen, egyet sem szólítanék le. Elszalasztottam valamit? Biztosan nem!

25/F

2016. dec. 3. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!