Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értem miért nem küzd soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...

Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.

Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.

Mi lehet a gond?

21l

2016. nov. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező teljesen jogosan várja el, hogy a férfi keresse a lányt legalábbis az elején."

de csak az keresheti, aki tetszik neki.

"És az nem korszak függő, hogy egy férfi tökös legyen odamenni a nőhöz, elhívni randira majd megint majd megint annyiszor ahányszor szükséges ha igazán fontos neki a lány"

ezt hívják zaklatásnak.

2016. dec. 1. 11:11
 42/51 anonim ***** válasza:
#40: aki nem adja meg az egyenlőséget már az ismerkedésben, annak nincs mire fel egyenlőséget várnia a kapcsolatban. Ha valakinek ez oké, akkor várja csak, hogy udvaroljanak neki.
2016. dec. 1. 11:28
 43/51 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult olyan, hogy ráirtam Charlize Theronra, aztán ode se bagózott.

A Julis mondjuk mindíg válaszol, meg néha keres is, de ő...hát érted...nem vagyunk egy hullámhosszon, meg bizonyos fényviszonyok mellett nem mindíg hasonlit egy nőre.

Szóval nekem is néha olyan érzésem van, hogy nem küzdenek értem a nők. Még az is lehet hogy ez egy jelenség. Manapság már senki nem küzd senkiért. Ki tudja...

2016. dec. 1. 12:03
 44/51 anonim ***** válasza:
"ezt hívják zaklatásnak" -> nem arról volt szó hogy nemet mondana a nő randira hanem arról volt szó csak hogy a férfi keresi a nőt az elején...
2016. dec. 1. 12:15
 45/51 anonim ***** válasza:

"...csak hogy a férfi keresi a nőt az elején..."

ez totál értelmetlen cselekvés, ha a nő passzív.

2016. dec. 1. 12:40
 46/51 MolotovPunk ***** válasza:

Hmm.Elmúlt már az a világ,hogy a pasik többsége küzdjön egy nőért.

Én sem szoktam küzdeni nagyon a lányokért.Minek?Ha bejövök a csajnak első randi után is,akkor úgy is fog keresni,meg ismételten talira/randira fog hívni.

Életem során jó néhány barátnőm volt már és érdekes módon nem kellett azokért megszakadnom,akiknek tényleg bejöttem.

Akiknek meg nem jöttem annyira be,azok ritkán kerestek,vagy ritkán sem,na azokkal nem is törődtem.Minek??? :)

(Nem barátkozom lányokkal.)

29/F

2016. dec. 1. 22:50
 47/51 MolotovPunk ***** válasza:
Úgy értem,hogy barátzónába ne rakjon egy nő,mert barátokból van bőven.
2016. dec. 1. 23:14
 48/51 anonim ***** válasza:
Molotov, kajakra igazad van !
2016. dec. 2. 07:15
 49/51 anonim ***** válasza:

egyrészt ne legyél álszent. Biztosan neked is van egy "jóbarátom" pasi, aki mindent megtesz érted, de észre sem veszed :)

másrészt milyen küzdés? Az már régen rossz! Elmondom, mi volt idáig, ha kűzdöttem:

A: "nem érek rá, nem jó" - majd hirtelen a lány "kapcsolatban" lett.

B: akárhányszor irtam, a válasz: "most nem jó, felujítanak, költözés van". Aztán visszament a volt pasijához. Mikor ezért lebsztam, akkor a válasz "hiányzik a kűzdés"

C: most nem kell nekem senki, most a karrieremre koncentrálok, amúgyis a pasik kűzdjenek értem! - 4 hét múlva: "erre a buliba is egy pasiért jöttem csak le"

egyszer véletlenül megjelöltem egy idegen lányt a facebookon. Megkérdezte ki vagyok, beszélgetés lett, majd randi... sajnos idősebb, "tapasztalt" pasik rájöttek, hogy tök kár az erőfeszités, ha kűzdeni kell, akkor már régesrég rossz. Ebből lesz az, hogy aztán nem kapsz válasz, csak görcsölsz, látod hogy mással nevet, aranyos a lány, veled meg unott...

2016. dec. 2. 21:34
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

előző, igazad van.

kölcsönösen kellene a feleknek egymáshoz közelíteni. nyilván az arányokról vitatkozhatunk, de ha a nő küzdést vár az már régen rossz, mert passzivitásra utal.

anyám mondta 1x: egy a távolság! (nekem hozzá, és neki hozzám)

2016. dec. 2. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!