Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teper értem ennyire egy nőcsábász pasi?
Figyelt kérdés
Annyira nem értem. Rengeteg nője meg egyéjszakása volt már, neki szerintem édes mindegy, hogy kivel fekszik le. Mégis állandóan írogat.
Az ilyen pasik meddig hajlandóak elmenni egy szexért? Nem akarok lefeküdni vele, csak kíváncsi vagyok.
2016. júl. 16. 13:34
1/24 anonim válasza:
Sokáig, nagyon sokáig. Végül úgyis meg fog szexuálni.
2/24 anonim válasza:
Na miert..mert meg nem kapott meg. De ne hidd h mert beled most halalosan szerelmes lett.
3/24 A kérdező kommentje:
Miért hinném?:D
2016. júl. 16. 13:48
4/24 anonim válasza:
Azért teper, mert még nem kapott meg. Kihívás vagy neki, a pasik pedig szeretik ha nem kapnak meg egyből egy nőt. Ha viszont lefekszel vele, annál nagyobb királynak fogja tartani magát.
5/24 anonim válasza:
Úgyis le fogsz vele feküdni. Nem is kérdés.
6/24 Sunshinedoll válasza:
Az ilyenek bármeddig elmennek a szexért :D Elhitetik veled, hogy szeretnek téged, összekucorodva néznek veled filmet, aztán pár szex után közlik, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra :D
7/24 anonim válasza:
Na vajon miért ? Lehet hogy ki van rakva a melled vagy nem öltözől fel eléggé ?
8/24 A kérdező kommentje:
Egyik sem.
2016. júl. 16. 14:10
10/24 anonim válasza:
De ha nem is téged, számára az sem lesz tragédia... Majd keres mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!