Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teper értem ennyire egy nőcsábász pasi?
Annyira nem értem. Rengeteg nője meg egyéjszakása volt már, neki szerintem édes mindegy, hogy kivel fekszik le. Mégis állandóan írogat.
Az ilyen pasik meddig hajlandóak elmenni egy szexért? Nem akarok lefeküdni vele, csak kíváncsi vagyok.
Na ne!!! :D Jaj de jót nevettem!
Azt hittem az elején,hogy oda meg vissza van tőled nem is akartam kommentelni csak amikor meglattam heti hányszor ír! :D
Edes szívem! Heti 2x ír ?! Azt hittem egesznap uzikkel bombáz...ahogy le írtad!!!
Képzeld volt velem is hasonló :)
Igaz rajtam érződik hogy nagyon fenn hordom az orrom és nagyon adok kivel és mikor állok szoba de mégis volt egy férfiú :D aki igaz hogy tökéletes lett volna DE a városban minden hozzám külsőre hasonló nőt már megk**t! MINDENNAP írt és ha látta,hogy lett volna időm de nem válaszoltam direkt írt máshol nem csak fb hanem viber,insta..Majd este mindig hivott! Volt hogy reggelre 11 nem fogadott hívásom volt TŐLE! Mert nem reagáltam rá,persze közben én is voltam mással meg ő is (csak szex).
Sose adtam be a derekam,pedig at mentem többször is filmezni.Amikor már nyulkalt megkertem vigyen haza NEM EZÉRT JOTTEM,mindig befejezte es film végén hazavitt.
Volt tőle virág,szerelmes levél stb.De az elején is tudtam már hogy ő max szex kapcsolazot szeretne.
NE ADD BE A DEREKAD!!! NE AKARJ CSAK EGY SZÁM LENNI A LISTÁJÁN!!!
Nekem is volt, aki 10 hónapig fűzött és akkor sem kapott meg. Többször mondtam neki, hogy nem èrdekel mint fèrfi, egyszer kicsit durvábban mondtam, akkor kaptam meg a büdös k... jelzőt. Mi munkatársak voltunk, egyben a felettesem is volt. Hidd el kèpesek csak szexèrt teperni. Ez meg nem a teperès kategória.. Heti 2* ír?! Engem ez a hapsi napi 2* írt meg sokat írt munkahelyi állandó körülöttem való sündörgèseken felül. Ebből lett problèma is, ahogy engem sèrtegetett a munkahelyen. Kèsőbb mèg egy másik munkatársam próbálkozott, ö fogdosni is próbált. Vele is vita lett. Ehhez nekem semmit nem kellett kipakolni. Teljesen átlagos vagyok, de határozottan közlöm, hogy a nem az nem. Se pènz se pozíció nem változtat ezen. Azt mondta mindkettő, hogy kemèny dió vagyok, ne kèressem magam, kitartóak. Ill, hogy ezt sok 40 èves nő is beveszi a dumát. (egyik 40 volt, a másik 42) Megszokták sok nőt megvehetnek kilóra.
Ha megjegyezhetem, szerintem is meg fog kapni tèged. Kattogsz a tèmán, ha nem èrdekelne a pasi akkor nem foglalkoznál vele.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!