Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Ausztriában sokkal nagyobb sikereket értem el nőknél úgy, hogy skandináv pasi-nak hazudtam magam, mint amikor bevallottam, hogy magyar vagyok?
Fejes Endre: Jó estét nyár, jó estét szerelem
Én lenni Görög nagykövet
Fejes Endre novellájának nagysikerű tévéfilm-változata egy hatvanas évek elején megtörtént esetet dolgoz fel. Egy pszichopata munkásfiú megfeszített energiával összekuporgatott pénzén néhány napra személyiséget cserél. Görög diplomatának adja ki magát, luxusvacsorákat fizet, elegáns nőknek udvarol, az eljegyzés elől persze mindig eltűnik. A gyönyörű Karácsony Zsuzsába azonban beleszeret és nem tudja időben otthagyni.
1-Es zsenialis konyv volt,imadtam:-))
Egyebkent sztem azert van igy kerdezo mert a Balkanhoz senki nem tarsit pozitiv dolgokat, szoval ertheto h svednek adod ki magad:-)Rolam meg nem hiszik el h magyar vagyok mindig Azt hiszik h Francia, es amikor mondom h Magyar akkor jon a rohoges h "oooo hat persze" ne gondoljam mar h o nem ismer fel egy franciat:-))
Mar megszoktam, ez van az esetek zomeben rajuk hagyom de nem igazan latom h mi bennem a francias, de allitolag az arccsontom. Van olyan h komolyan megkerdeztek h hasznalok e botoxot az arccsontomra mert h mosolygaskor tokeletesen kerek:-)))))))
Rengetegszer megkerdezik h igazi e, halalos:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!