Melyik a legélhetőbb skandináv ország? (Norvégia, Svédország, Dánia) Azon belül melyik nagyobb városok? (Stockholm, Göteborg, Malmö, Koppenhága, Oslo)
Finnországot kihagytad.
Amúgy szerintem Norvégia. Svédországban komoly bajok vannak a muszlim bevándorlók miatt. Norvégiában kevesebben vannak (még).
Finnországot azért hagytam ki, mert ugyan észak-európai, de kulturálisan nem skandináv.
Elnézést egyébként, most vettem észre, hogy a kérdés második fele értelmetlen. :D
"Azon belül a nagyobb városok közül melyik a legélhetőbb?" Ez akart lenni. :)
Földrajzilag sem igen.
Dániát választanám ezek közül (bár onnan is továbbálltam:D) Oslo ridegnek tűnt,Stockholm elég fasza.
Mit jelent neked,hogy élhető?
Ha már északra tervezel menni , akkor Izland , Feröer szigetek , Finnország , Dánia a legélhetőbbek + a leg biztonságosabbak :)
Ha Dánia nem jön be , akkor Norvégia marad , sokkal biztonságosabb mint Svédország , és sokkal reálisabb gondolkodásúak , nameg felfogásúak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!