Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?
Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...
Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.
Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.
Mi lehet a gond?
21l
"De nálam volt már olyan többször is, hogy ha csak egyszer is ráírtam egy pasira, onnantól kezdve már nem nagyon írt, mert úgy gondolta, hogy én majd úgyis írok..."
Sajnos ez előfordul mindkét oldalon. Azt hiszem, ezen nem nagyon lehet változtatni, legfeljebb tiltakozni azzal, hogy te nem így csinálod... sajna ilyen a korszellem, és a többség asszisztál hozzá.
Mindazonáltal nem az a megoldás, hogy akkor te nem próbálkozol. Vagy lehet azt is, csak nem kell panaszkodni az eredményre (ill. annak hiányára) :)
Már ne haragudj, de mitől lenne ez alap? Azért, mert mondjuk 50 évvel ezelőtt ez volt a megszokott? Csak mert akkor nincs sok alapja elvárni, hogy a párkapcsolat más területein máshogy viselkedjen veled az illető, mint ahogy az 50 évvel ezelőtt volt megszokott. Mert akkor neki meg az az alap.
Még valami: te egyébként mit mutatsz fel azon túlmenően, hogy "nagyon kedves, értelmes és jófej lány" vagy? 10-ből 9 lány ilyennek tartja magát.
szerintem nem találkoztál még azzal, aki komoly kapcsolatot szeretne veled.
Elhiszem, hogy eleged van a dologból ilyenkor, de pont most kell higgadtnak maradnod!! Amiatt, hogy ne keresd konkrétan a párkapcsolatot, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen amikor megvan a közös vonzalom. Addig elég csak barátkozni :)
Akár megcsinálhatjuk azt is, hogy próbarandi, és akkor segítek kiértékelni a dolgot, észrevenni neked, hogy hol nem mutatod önmagad, stb... Írj, ha érdekel!
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!