Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értem miért nem küzd soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...

Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.

Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.

Mi lehet a gond?

21l

2016. nov. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
29# Mi bajod van a szüzekkel??
2016. nov. 30. 22:14
 32/51 anonim ***** válasza:

"De nálam volt már olyan többször is, hogy ha csak egyszer is ráírtam egy pasira, onnantól kezdve már nem nagyon írt, mert úgy gondolta, hogy én majd úgyis írok..."

Sajnos ez előfordul mindkét oldalon. Azt hiszem, ezen nem nagyon lehet változtatni, legfeljebb tiltakozni azzal, hogy te nem így csinálod... sajna ilyen a korszellem, és a többség asszisztál hozzá.

Mindazonáltal nem az a megoldás, hogy akkor te nem próbálkozol. Vagy lehet azt is, csak nem kell panaszkodni az eredményre (ill. annak hiányára) :)

2016. nov. 30. 22:18
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden szűzzel van bajom. Azokra értettem, akik azért járnak ide, hogy a nőket szidják, mert bénák mindenhez és éppen az aktuális hangulatuk alapján pontozzák le, vagy fel a válaszokat. Ha valaki olyat ír, amiben magukra ismernek, vagy amit nem hajlandóak elfogadni tényként, rögtön lepontozzák a válaszát.
2016. nov. 30. 22:19
 34/51 anonim ***** válasza:
43%
Én inkább azt nem értem, miért várod hogy küzdjenek érted? Ha pl láttam valaha is valakin, hogy nem tesz bele legalább annyit, hagytam a francba. Hát fogok én udvarolni, meg pincsikutyaként kuncsorogni, hogy ugyan, jöjjön velem második randira? Az első randira ha én is hívom, ha a másodikra nem ő hív, vége. Azaz így volt, mert van párom.
2016. nov. 30. 22:45
 35/51 A kérdező kommentje:
34: Én elvárom, hogy a pasi hívjon el randira, szerintem ez alap. De ráírni rászoktam én is a másikra.
2016. nov. 30. 22:52
 36/51 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de mitől lenne ez alap? Azért, mert mondjuk 50 évvel ezelőtt ez volt a megszokott? Csak mert akkor nincs sok alapja elvárni, hogy a párkapcsolat más területein máshogy viselkedjen veled az illető, mint ahogy az 50 évvel ezelőtt volt megszokott. Mert akkor neki meg az az alap.

Még valami: te egyébként mit mutatsz fel azon túlmenően, hogy "nagyon kedves, értelmes és jófej lány" vagy? 10-ből 9 lány ilyennek tartja magát.

2016. nov. 30. 23:45
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem találkoztál még azzal, aki komoly kapcsolatot szeretne veled.

Elhiszem, hogy eleged van a dologból ilyenkor, de pont most kell higgadtnak maradnod!! Amiatt, hogy ne keresd konkrétan a párkapcsolatot, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen amikor megvan a közös vonzalom. Addig elég csak barátkozni :)

Akár megcsinálhatjuk azt is, hogy próbarandi, és akkor segítek kiértékelni a dolgot, észrevenni neked, hogy hol nem mutatod önmagad, stb... Írj, ha érdekel!

24f

2016. dec. 1. 00:26
 38/51 anonim ***** válasza:
.
2016. dec. 1. 01:12
 39/51 anonim ***** válasza:
azért nem küzdenek érted, mert nem jelzed h lehet.
2016. dec. 1. 09:41
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ez alap, hogy a férfi udvaroljon - már ha igazi férfiakról beszélünk, nem pedig sértődékeny kis fiúkról akik rögtön megijednek és megsértődnek ha a nő nem úgy és nem olyat válaszol amit ők elképzeltek. A kérdező teljesen jogosan várja el, hogy a férfi keresse a lányt legalábbis az elején. És az nem korszak függő, hogy egy férfi tökös legyen odamenni a nőhöz, elhívni randira majd megint majd megint annyiszor ahányszor szükséges ha igazán fontos neki a lány. Persze a legtöbb metroszexuális kis fiú, nem bírja a visszautasítást mert magával sincs rendben, kiborulnak mint a primadonnák ha egy kicsit várni kéne valamire. Úgy tekintenek a szerelemre és a kapcsolatra mint egy eldobható tárgyra amit meg kell gyorsan szerezni és ha már unják lecserélik másra. Nem is fontos, hogy kivel vannak igazán csak legyen türhető a teste és mondhassák azt hogy van csajuk. Ha igazán szeretnék illetve érdeklődnének a kiszemelt nő iránt nem azzal kezdenék a második randin, hogy én mit kaptam már vissza ebből. Mert a szerelem és a szeretet nem így működik. Aki így gondolkozik az csak magát szereti nem pedig a másikat.
2016. dec. 1. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!