Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értem miért nem küzd soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...

Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.

Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.

Mi lehet a gond?

21l

2016. nov. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan már... Dugjátok fel magatoknak az ilyen "Semmiképp sem a te hibád." jellegű válaszokat. Nem ismeritek a kérdezőt, tehát nem tudhatjátok, hogy nem-e "defektes" egy kicsit. Nyilván most nem komolyabb mentális problémákra gondoltam, hanem arra, hogy mindenkinek van valami rá jellemző hülyesége/rossz tulajdonsága. Kinek több, kinek kevesebb.

Sok oka lehet annak, hogy miért nem érdeklődnek, szerintem kezdj el gondolkodni rajta és majd neked is eszedbe jut 1-2.

2016. nov. 30. 21:04
 12/51 A kérdező kommentje:
11: Nem tudok mondani semmit, mivel meg sem ismernek, hogy kiderülhessenek a rossz tulajdonságaim.
2016. nov. 30. 21:06
 13/51 anonim ***** válasza:
Ezt így látatlanban nagyon nehéz megválaszolni..21 vagy,fiatal,a leírásod alapján igen kapós, de valami biztos van, te is érzed..esetleg több információ? :)
2016. nov. 30. 21:11
 14/51 A kérdező kommentje:
Tényleg fogalmam sincs.
2016. nov. 30. 21:13
 15/51 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom mert a sok nő visszaél a férfiak jóindulatával.. Kicsit is probálkozna a férfi elhajtjátok megalázzátok, nem hagyjátok kibontakozni, vagy akiről meg tudtok egy kicsi kis negativumot már kerülitek.. Mellesleg sok nő nem elkötelezett komoly kapcsolatra.. Ebből kiindulva nem csodálom, h férfiak ebből már úgy gondolják, nincs értelme, mert ugy is ez a vége.. Na meg nők többsége csak elvárni tud.. Mondogatni hogy mi kéne mi lenne a jo, hirtelen a sewmmiből előteremteni, de ti adni nem tudtok. Ne vedd magadra nem veled van a baj, hanem társadalmilag ez a helyzet nőkkel.
2016. nov. 30. 21:14
 16/51 A kérdező kommentje:
Én csak annyit várnék el valakitől, hogy legyen érdeklődő, mert én is az vagyok. Nem tudom, ez miért olyan nagy dolog. :D
2016. nov. 30. 21:18
 17/51 anonim ***** válasza:

És ez az érdeklődés a részedről miben nyivánul meg?

Gondolom, te is a másik oldaltól várod a kezdeményezést, mint a nagy többség.

2016. nov. 30. 21:20
 18/51 A kérdező kommentje:
Hát már bocsi, de én elég gáznak tartom, ha folyton a nő ír rá a pasira, meg ő kérdezgeti, a srác meg semmit nem csinál, csak élvezi, hogy bejön valakinek... Szerintem a kölcsönös ismerkedés lenne jó, de ez sosem jön össze senkivel.
2016. nov. 30. 21:22
 19/51 anonim ***** válasza:

Fordítva nem lenne gáz?

Szerintem is 50-50 lenne az ideális, de olyan nőt még nem láttam, aki ezt a gyakorlatban is megvalósította volna.

2016. nov. 30. 21:28
 20/51 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsó két válaszolót én őszintén szólva nem értem :) Leírja a kérdező,hogy a férfiak a randik UTÁN kopnak le, illetve csak szexelnének, amiből én azt szűröm le hogy nem a kezdeményezéssel van baj..azt meg sehol nem írta, hogy bárkit is lekopnatna vagy megalázna,stb.. az meg egyértelmű,hogy a kérdező elvárja hogy a férfi kezdeményez (amiben btw én nem is látok hibát),hiszen elevw úgy tette fel a kérdést,hogy miért nem küzd senki érte..szövegértelmezés ffs ^^
2016. nov. 30. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!