Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értem miért nem küzd soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...

Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.

Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.

Mi lehet a gond?

21l

2016. nov. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
0%

"a kérdező elvárja hogy a férfi kezdeményez (amiben btw én nem is látok hibát)"

...hát lehet, h te nem :D

Szerintem ha ők kezdeményeznek, akkor nincs semmilyen jogalapja kritizálni őket, ha nem felelnek meg a várakozásainak. Mondjuk kezdeményezzen ő is olyanoknál, akikről úgy gondolja, hogy nem ilyenek.

2016. nov. 30. 21:34
 22/51 A kérdező kommentje:
Ha kezdeményeztem pasinál, még inkább csak szexet akarnak. A férfiak hódítani szeretnek.
2016. nov. 30. 21:37
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
# 11 -> olvasd el a kérdést figyelmesen, nem jutnak el odáig hogy ez kiderülhessen. Ha kicsit utánajárnál a témának te is tudhatnád, hogy ez általános probléma, hogy sokan csak a szexre hajtanak.
2016. nov. 30. 21:37
 24/51 anonim ***** válasza:
15%

"A férfiak hódítani szeretnek."

Az ilyen általánosításokkal csak a saját dolgodat nehezíted meg :D

2016. nov. 30. 21:39
 25/51 anonim ***** válasza:
51%
Pár napja volt itt kérdés egy majdnem harminc éves udvarlókirálytól, aki még rózsát is ad a lányoknak de hiába. Szűz. Ha bejönnek a tapasztalatlan, béna pasik, keresd meg és írjál neki! Ő majd küzdeni fog érted, akárhányszor elmondod neki hogy hagyjon békén. :D
2016. nov. 30. 21:39
 26/51 anonim ***** válasza:
90%

" "A férfiak hódítani szeretnek."

Az ilyen általánosításokkal csak a saját dolgodat nehezíted meg :D"

Ez nem általánosítás. Ez így van. Vagyis...volt. A mai férfiak azt se tudják mi az a hódítás. Elvárják,hogy a nő kezdeményezzen. :D Ellustultak a pasik. Csupán ennyi.

2016. nov. 30. 21:52
 27/51 anonim ***** válasza:
40%

"Ez nem általánosítás. Ez így van. Vagyis...volt. A mai férfiak azt se tudják mi az a hódítás. Elvárják,hogy a nő kezdeményezzen. :D Ellustultak a pasik. Csupán ennyi."

Most akkor férfiakról vagy pasikról beszélsz? Döntsd el ;)

Egyébként nem, nincs így. Legfeljebb azt várják el, hogy 50%-ban a másik fél kezdeményezzen, ami az egyenlőség egyenes következménye és teljesen normális. Az a lusta, aki a a másik oldaltól várja, hogy az majd hódít. Hát, várja :D

2016. nov. 30. 22:01
 28/51 A kérdező kommentje:
27: De nálam volt már olyan többször is, hogy ha csak egyszer is ráírtam egy pasira, onnantól kezdve már nem nagyon írt, mert úgy gondolta, hogy én majd úgyis írok...
2016. nov. 30. 22:04
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Repkednek a nulla százalékok, gondolom ez valami késő esti szűz-bosszúhadjárat lehet.

Amúgy a nőnek és férfinak is tennie kell, hogy szimpátia alakuljon ki. Adni kell a jeleket, a gesztusokat, érdeklődni kell, stb. Olyan nincs, hogy a nő nem csinál semmit, csak vár és minden összejön. Aki ezt elhiszi, annak köze sincs az élethez, burokban él.

2016. nov. 30. 22:05
 30/51 anonim ***** válasza:

És tőlem miért nem akarnak még szexet se, nemhogy párkapcsolatot? Mégse sírok.

F

2016. nov. 30. 22:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!