Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értem miért nem küzd soha egy pasi sem?
Küzdés alatt az érdeklődésre gondolnék, de az sincs meg senkinél...
Szexet rengetegen akarnak, célozgatnak meg minden, de ennél tovább sosem megy senki. A randik után is hamar lekopnak, nem érdeklődnek felőlem, nem nagyon keresnek, nem kérdeznek rólam semmit, stb.
Pedig mindenki nagyon kedves, értelmes és jófej lánynak tart, nem vagyok beképzelt sem, és túl zárkózott sem.
Mi lehet a gond?
21l
"a kérdező elvárja hogy a férfi kezdeményez (amiben btw én nem is látok hibát)"
...hát lehet, h te nem :D
Szerintem ha ők kezdeményeznek, akkor nincs semmilyen jogalapja kritizálni őket, ha nem felelnek meg a várakozásainak. Mondjuk kezdeményezzen ő is olyanoknál, akikről úgy gondolja, hogy nem ilyenek.
"A férfiak hódítani szeretnek."
Az ilyen általánosításokkal csak a saját dolgodat nehezíted meg :D
" "A férfiak hódítani szeretnek."
Az ilyen általánosításokkal csak a saját dolgodat nehezíted meg :D"
Ez nem általánosítás. Ez így van. Vagyis...volt. A mai férfiak azt se tudják mi az a hódítás. Elvárják,hogy a nő kezdeményezzen. :D Ellustultak a pasik. Csupán ennyi.
"Ez nem általánosítás. Ez így van. Vagyis...volt. A mai férfiak azt se tudják mi az a hódítás. Elvárják,hogy a nő kezdeményezzen. :D Ellustultak a pasik. Csupán ennyi."
Most akkor férfiakról vagy pasikról beszélsz? Döntsd el ;)
Egyébként nem, nincs így. Legfeljebb azt várják el, hogy 50%-ban a másik fél kezdeményezzen, ami az egyenlőség egyenes következménye és teljesen normális. Az a lusta, aki a a másik oldaltól várja, hogy az majd hódít. Hát, várja :D
Repkednek a nulla százalékok, gondolom ez valami késő esti szűz-bosszúhadjárat lehet.
Amúgy a nőnek és férfinak is tennie kell, hogy szimpátia alakuljon ki. Adni kell a jeleket, a gesztusokat, érdeklődni kell, stb. Olyan nincs, hogy a nő nem csinál semmit, csak vár és minden összejön. Aki ezt elhiszi, annak köze sincs az élethez, burokban él.
És tőlem miért nem akarnak még szexet se, nemhogy párkapcsolatot? Mégse sírok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!