Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha elvárom, hogy küzdjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha elvárom, hogy küzdjön értem a pasi?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatra vágyom, és azt akarom, hogy küzdjön meg értem álmaim lovagja. Lényegében annyi, hogy egyszer hozzon nekem virágot az első randizgatások alkalmával, legyen velem nagyon udvarias, találjon ki olyan programot, ami tetszene(akár csak elvinni egy szép helyre), tehát akarjon lenyűgözni engem, érezzem, hogy kellek neki. Szerintem ezeket régebben alapból így voltak, de engem az eddigi életemben, még csak egy pasi akart ennyire levenni a lábamról, és azóta is örömmel tölt el, ha arra a randira gondolok, még ha végül nem is sült el jól. Mit gondoltok, lehet ez elvárás a részemről, vagy a mai világban már be kéne, hogy érjem egy pasival, aki elhív randizni és azon kívül, hogy meghív egy kólára, semmi aktivitást nem mutat?

Természetesen nem egyoldalú közeledést várok el, de a pasi legyen a férfi...

23/L

2016. nov. 15. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj sőt szerintem ez lenne a normális. Az olyan lányból is kevés van már sajnos akik ezt értékelni tudják egy fiúban, és az olyan fiúkból is kevés van akik képesek udvarolni. Szóval ritka manapság az ilyen "igazi" találkozás sajnos.
2016. nov. 15. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
dehogyis baj.öltöztesd fel szépen tip-topra párfümözd be rendesen érrezék a kanibálok az illatát,adj a kezébe egy jó drága telefont és este sötétedés után küld át a szigony utcán.ha ott éppen át tud vergődni akkor igazi lovag.
2016. nov. 15. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak, külön erre a küzdelemre, kis házisárkányaid? Elég egyel is küzdeni, vagy többel is kell a kegyeidért harcolni?
2016. nov. 15. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Kicsit félrebeszéltek :D

Az amit ti elvársz (küzdjön meg érted) meg az udvarlás, az két külön dolog kis csillag.

Amit te elvársz az úgy néz ki, hogy vágtat érted hegyen-vízen-tűzön át. Felejtsd el, majd talán 20 év múlva felnősz. De egyébként nincs baj azzal, amit elvársz, csak aztán nehogy elcsússz, és seggre ess 20 év múlva, mert az fájni fog, ha rádöbbensz, hogy azért csak-csak jó lett volna a Béla is, aki kicsit visszahúzódóbb volt, meg a Jancsi is, aki kirívó volt, küzdeni nem akart, csak udvarolni, amit vagy fogadhattál volna, vagy nem.

Hülye p**sa vagy te. De majd rádöbbensz. Egy pasi sem fog érted küzdeni, mert nem teheted meg. Ha úgy érzed, hogy megteheted, akkor meg minek írtad ide?! Ugye?

2016. nov. 15. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Felteszek néhány nagyon felháborító kérdést: miért pont érted küzdjön az a férfi? Mit tudsz felmutatni 'cserébe'?
2016. nov. 15. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
9%

Igaza van az elottem szolonak.

Kulonben is, a ferfi mindig a least effort-ra torekszik. Ha te kereted magad, majd jol fakepnel hagy, aztan keres olyat, akiert nem kell annyit kuzdeni... Sajnalom, de ilyen a mai vilag, tessek alkalmazkodni, kulonben egyedul maradsz.

2016. nov. 15. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Amugy nem a mult heti csaj vagy, akivel ujbudanal talalkoztam, es nem hagyta hogy a 2. randi vegen lesmaroljam, de azert mindent elfogadott? Ja mondjuk o 24 volt, persze ide irni lehet barmit.
2016. nov. 15. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Túl sok romantikus filmet nézel.

Egy férfinek a személyiségével, humorával, intelligenciájával kellene, hogy megfogjon, nem azzal, hogy nyomul, meg löki a dumát mikor te játszód az elérhetetlent. Mert az csak színjáték, tudatos és begyakorolt módszerekkel.

2016. nov. 15. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:

"Természetesen nem egyoldalú közeledést várok el, de a pasi legyen a férfi... "

Vagyis te mondod meg azt is, hogy mi a férfi dolga, meg azt is, hogy mi a nőé?

Kezdésnek döntsd el, hogy akkor most pasi vagy férfi (a kettő nem ugyanaz).

2016. nov. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!