Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a pasi tudtára, hogy többet szeretnék vele egy éjszakánál?
Figyelt kérdés
Tinderen ismertem meg, és eddig én is arra használtam az alkalmazást, mint mindenki más. Viszont most megismertem egy férfit, akivel már neten is sokat beszéltünk, aztán elmentünk kávézni, ebédelni, és borozni (tehát három randi volt). A következő program egy film nála, amiről csak úgy beszélgettünk, hogy még egyiken se láttuk, de azt mondták a kollégák, hogy jó, meg kellene nézni. Biztos vagyok benne, hogy ha felmegyünk hozzá, akkor szex is lesz, ami nem baj, csak nem szeretném, ha csak 1-2 alkalomra kellenék. Azt hiszem, kezdek többet érezni iránta, és ezt kellene elmondanom, hogy megkíméljem magam egy csalódástól, és hogy azért ő is tudja, kivel fekszik le. Viszont eddig még mindig én voltam a passzív fél, és a másik mutatta ki először az érzéseit. Mit tegyek, hogyan közöljem?2016. nov. 14. 20:49
1/7 anonim válasza:
Magamból kiindulva biztos nem találkozgatnék vagy mennék veled ide-oda hogy ha csak dugni akarnék szóval szerintem egyszerűen közöld vele nem hiszem hogy elutasítaná a dolgot habár az elején nem tisztáztátok le mit akartok?
2/7 anonim válasza:
hogy közöld? kb magyarul ha érti,szóban.
5/7 anonim válasza:
Közölheted, de felesleges. Ha neki csak pár alkalomra kellesz, akkor közölhetsz bármit, indifferens lesz.
Amúgy hülyeség azt gondolni, hogy mindenki már arra használná az alkalmazást...
6/7 anonim válasza:
Miaz hogy arra használod mint mindenki más? Nem minden lány cumizza a fiukat 1 nap ismerkedés után, és nem a pináját akarja tágítani.
7/7 anonim válasza:
Egyszerű. Nem mész fel hozzá. Ha hamar adod magad, akkor nem fog annyira tartani, hogy megtartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!