Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat kérdezem, akik értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat kérdezem, akik értelmes férfinak mondják magukat, még sincs barátnőjük. Nekem ezt honnan kéne tudnom?

Figyelt kérdés

Röviden nem sikerült normálisan megfogalmazni a kérdést, itt részletezném.

Sokan írják itt, hogy ők normális, értelmes, igényes férfiak (igényes alatt most nem külsőt értek, hanem inkább hogy kulturált, és nem Való világot néz, hanem van egy normális hobbija stb), még sincs barátnőjük. És ilyenkor az is szóba szokott kerülni, hogy a nagyhangú, itt sokszor alfáknak nevezett férfiak a sikeresek.

Nekem komolyan semmi bajom az introvertáltakkal, de nekem honnan kéne azt kiszopnom, hogy ti kreatívak vagytok, intelligensek, éjszakánként Gadamert olvastok, sok értelmes hobbitok van, ha csak ültök a sarokban, és várjátok, hogy valaki feltételezi, hogy Józsika hátha kreatív. Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára. De a valós életben is, és itt is sokszor azt tapasztalom, hogy igazából ezek az emberek soha nem adnak rá esélyt, hogy kiderüljön róluk, mennyi tulajdonsággal rendelkeznek. És megelőlegezném azt a választ, hogy a lány szóba sem áll velük: szerintem nem csak akkor kellene kimutatni, amikor valaki épp tetszik. Hanem általában, van akiről a barátai, ismerősei, családtagjai se tudják, hogy fotózik, verseket ír, hogy mit olvas mostanában, hogy milyen összejövetelekre jár, vagy bármi. Persze semmi baj nincs azzal, ha valakinek ez nehezére esik, de akkor ne mások hibája legyen, hogy nem veszik észre.

2016. nov. 29. 18:33
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

Kedves 44-es. Köszönöm a választ. Azért felesleges blablának nem tartom az iskolai tananyagot, de valóban nem lenne egy rossz egy ilyen képzés akár.

„Csak az első pár oldalba olvastam bele. Ott hangzottak el olyan megjegyzesések, h teszem azt az extrovertált emberek jól boldogulnak az életben, az introvertaltság meg nem normális. Egyrészt egyik állítás sem igaz. Másrészt nem léteznek kizárólag extrovertált, és kizárólag introvertált emberek sem Inkább extrovertált, ill. inkább introvertáltak viszont igen. És mindkettő 'normális'. Ugyancsak létezik extrovertált lúzer hajléktalan, éppúgy, mint introvertált miniszterelnok”

Ezzel egyetértek. Én magamat sem tudnám egyértelműen az egyik vagy a másik kategóriába besorolni.

„Hiszen neked saját jogon kell lenned valakinek, nem pedig annak az embernek, akinek van (vagy nincs) csaja, illetve pasija. „

Ezzel is egyetértek.

Köszönöm a véleményeket.

2016. dec. 2. 09:45
 52/52 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem azt a nőt, aki maga is sok dologgal foglalkozik, igenis érdekli, hogy a párja is ilyen legyen.
2016. dec. 2. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!