Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy értelmes korban hozzám illő lányt akivel el lehet beszélgetni az élet dolgairól. Vicces kedves és hűséges?
Magas, sportos 28 éves férfi vagyok és kimondottan helyesnek tartanak.Volt már akivel együtt voltam egy éjszakát és azt mondta nem akar szerelmes lenni és nem bízna meg bennem pedig a külsőm szinte ellentéte a kinézetemnek.Félnek tőlem vagy már volt rossz tapasztalatuk helyes srácokkal?Nem vagyok az a tipikus jófiú de hűséges vagyok egy kapcsolatban ez az alapja mindennek.
Miért van az ,hogy nem találok olyan lányt aki megfelelne?Bárki akivel találkozok egyszerűen úgy érzem ,hogy nem elég érettek pedig találkozok 20-40 ig lányokkal/hölgyekkel.Akinek igazán tetszik a személyisége az a korosztály a 35-től felfele.Viszont már van gyerekük ,elváltak és ez már egy kicsit másabb helyzet.Miért ennyire éretlenek?Normálisan nem lehet velük beszélgetni egyszerűen nem értem meg miért ilyen komolytalanok?Vagy én keresek rossz helyen?Hol "keressek" értelmes a földön járó Hölgyet?
Nincsenek nagy igényeim tényleg egy csinos lányt szeretnék aki kicsit visszafogott és okos.Az ilyen lányok már rég elkeltek?
"a külsőm szinte ellentéte a kinézetemnek."
Ezt kérlek magyarázd meg....
Azért nem találsz, mert rossz helyen keresgélsz.
Ha meg most azt hiszed majd megsajnálnak és rád írnak akkor vakvágányon vagy.
"a külsőm szinte ellentéte a kinézetemnek." ez zseniális :D
egyébként meg párt találni nehéz. Akivel tud működni. Próbálkozni kell,ez van.
NEm magamat akarom futtatni hisz itt mindenki anonim szoval azt jelenti ,hogy jóképűnek ,rosszfiúnak tartanak a kinézetem alapjan de nem vagyok AZ a rossz fiú fajta aki csalja orrba szájba minden barátnőjét.Lehet ettől félnek.
A masik valaszolonak pedig annyit mondanek ,hogy nem ismerkedni jöttem csak egy kérdést tettem fel.
Jarj el teljesitmenyturakra. Nagyon sok egyedulallo lany/no jar oda.
teljesitmenyturazoktarsasaga.hu oldalon vannak fent turak.
a külsőm szinte ellentéte a kinézetemnek.
Innentől nem tudtam tovább olvasni :D
20/N
Ja azt tenyleg jol megfogalmaztam :)
Az ugy szolt volna ,hogy a kulsom ellentete a belsomnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!