Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szeretem őt, de barátnője van. Én pedig annyira szerencsétlennek érzem magam. Miért viselkedik velem kétértelműen? (Hosszú, csak akkor olvasd el, ha tényleg segíteni szeretnél egy értelmes válasszal. Köszönöm! )
Hát figyi... ez a pasi játszik Veled. Mindenki szereti, ha szeretik, és nyilván fényezi az egóját, és jól esik neki látnia rajtad azt, amit érzel iránta... de ennyi. (Ha régóta van párkapcsolatban, akkor pedig különösen üt a dolog, hiszen a párja szemében már rég látta azt, amit a Tiédben lát. Az ő kapcsolatuk már más, bensőségesebb és szorosabb ugyan, de kevésbé izgalmas). Ez, amit csináltok, nem vezet sehová. Nem csak te vagy "szánalmas", ő is az, ez a vagdosásos figyelemfelkeltés meg az egész sztori legalja...
Kérlek ne haragudj meg, esküszöm a világra, hogy nem megbántani akarlak, csak hát ez az egész helyzet jóval egyszerűbb, mint hiszed, csak ti teszitek ennyire bonyolulttá, és szivatjátok magatokat... illetve nem, csak Te szivatod magad, neki ez csak játék.
Sajnos 1#-nek teljesen igaza van.
Ha komolyat akarna tőled akkor szakítana a barátnőjével.
Szerintem csak a hős megmentő szerepében akar tetszelegni, hogy ő milyen szupercsávó, segít a gyenge, elesett nőn...
Most minden okoskodás nélkül, ha tényleg önbántó gondolataid vannak, vágdosod magad, akkor inkáb egy jó szakembert keress, ne egy ilyen ficsúrt, aki körberajongtatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!