Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?
"miért titulálják szerencsétlennek" vs. "a nőknél esélytelenek?"
Na most, ha valaki szegény olyan nyomi, hogy tök esélytelen a nőknél, márpedig nagyon sok féle nő van, de ha valaki tényleg senkinek sem kell, még egy dugásra sem, akkor azt minek kéne tituálni, ha nem szerencsétlennek?
Engem nem érdekel, ha szexmunkáshoz jársz, legalább azok a nők is megélnek valamiből.
Nem bújnék pasi bőrébe, még a végén nekem is irreális téveszméim lennének, mint neked :DDD
Távol álljon tőlem, hogy bárkit szerencsétlennek tituláljak, ettől független a véleményem megvan. Nekem unszimpatikus es elég visszataszító, ha valaki prostikhoz jár, mert kissé azt sugallja, hogy a "könnyebb" utat választotta. Lehet mar az elején feladta és egyszerűbb volt fizetni a szexert. Én rengeteg átlagos srácot látok, akiknek van barátnőjük vagy összejön egyejszakas, ugyanis egyre több sajnos a r*ibanc.
A lényeg, hogy szerintem egy felnőtt embernek legyen annyi önuralma, hogy kibírja szex nélkül 2 hétnél tovább is. Én sem futok megdugatni magamat valami jött-ment pasival, pedig már 3 éve hogy nincs kapcsolatom es ezáltal szexuális életem sem.
De mindenki más és azt csinál, amit akar.
Mi bajod van neked jóember?
Prostizzál ha ehhez van kedved...Megértem én a borsónyi agyammal, hogy nem kellesz senkinek a prostinak meg fizetsz aztán kapsz a lóvédért egy kis törődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!