Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az Istenért nem fogják fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?

Figyelt kérdés
Itt most nem a házas, hanem a szingli férfiakra gondolok. Ha egy picit gondolkodnának a nők a borsónyi agyukkal és beleélnék magukat a helyzetbe, hogy egy pasinál, főleg ha átlagos vagy az alatti, hogy csettint egyet és lesz nője, vagy szexre jó lesz. Ha a nők is ilyen pasi bőrébe bújhatnának pár napra, csajoznának, akkor igencsak össze lennének törve a sok elutasítás után.
2016. júl. 30. 15:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
Jó hogy nincs pozitív visszajelzés, a kérdéseidből, meg a beírogatásaidból egyértelműen lejön, hogy egy frusztrált kis méregzsák vagy, aki egyik pillanatban sajnálja magát, másik pillanatban meg fáklyákkal és vasvillákkal készül a szemét nők ellen vonulni. Mégis miért jeleznénk pozitívan vissza, ha próbálkoznak épelméjű fazonok is nálunk?
2016. júl. 30. 15:59
 12/39 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, te milyen jogon ítélsz engem? (tucatnő)

Kinek érzed magad?

2016. júl. 30. 16:07
 13/39 anonim ***** válasza:
93%
Örülj neki, ha letucatnőzik. Legalább nálad nem fog próbálkozni. :D
2016. júl. 30. 16:23
 14/39 anonim ***** válasza:
92%

Kevés vagy te ahhoz, hogy Atyaúristen legyél.

Kicsit le kéne szállnod a magaslóról, tekintve hogy nincs is alattad semmilyen ló!

Ezért igényled a szamarat.

2016. júl. 30. 16:25
 15/39 anonim ***** válasza:
75%
Én se kellek senkinek, de én szűz maradok. Őrzöm az ártatlanságom.
2016. júl. 30. 16:50
 16/39 anonim ***** válasza:
52%

Ki nem sz@rja le, hogy hova jársz? Felőlem akár pasikhoz is járhatnál.

De te magad mondtad magadról h nem nézel ki jól ês semmi esèlyed, akkor magyarul szerencsétlen vagy. Amúgy meg ha ennyire zavar a külsőd akkor változtass rajta! Új frizura,szedd ki a szemöldököd, hordj fogszabályzót, borotválkozz meg vagy menj el gyúrni vagy csinálj amit akarsz!

Ja ès talán nem is a kinézeteddel van a baj, csak az életunt, önsajnáltató stílusodon kellene változtatni. Olyan nincs h valaki senkinek nem jön be...kivéve ha az illető idióta.

2016. júl. 30. 16:51
 17/39 anonim ***** válasza:
86%

"jó szántukból"

Ez mi a f@$zt jelent? :) Szerintem csak simán hülye vagy minta seggem. A nőket szidod, mert hülye vagy? Szerinted ez nem hülyeség. Igazán beláthatnád hogy te vagy itt a hülye, meg mindenhol, ahová mész.

2016. júl. 30. 17:02
 18/39 anonim ***** válasza:
3%

"Olyan nincs h valaki senkinek nem jön be...kivéve ha az illető idióta."

De van olyan. És olyan is van, hogy akinek bejövök az meg nekem nem jön be. Inkább a prosti.

2016. júl. 30. 17:26
 19/39 anonim ***** válasza:
97%

Na azért álljunk csak meg egy szóra...!

Általában a te fajtád az olyan akinek az igényei a plafonon vannak, és olyan igényekkel én véletlenül sem csodálkozom hogy tök egyedül maradtok és egy csaj sem kiváncsi rátok.

Tudom nagyon jól, voltam ilyen ismerőseim és a pofám leszakadt hogy ahhoz képest hogy ők milyenek voltak (kinézet+mentalitás) milyen nőt vártak el maguk mellé (fullos bombázó). Ja igen, de azt valamivel meg is kell fogni :)))).

Ja, egyébként ezek az illetők is prostihoz jártak. :)

2016. júl. 30. 17:32
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
Hááát ha senkinek nem jössz/ jöttök be, akkor ti ronthattok el valamit de nagyon. Ki kéne mászni az önsajnálatból, senkinek nem kellenek bőgőmajmok. Nagyon sok (számomra ronda) nő és férfi èl párkapcsolatban, szóval privát üzenet írása helyett inkább magatokba kellene nézni és nem máat hibáztatni.
2016. júl. 30. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!