Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?
Kérdező, te milyen jogon ítélsz engem? (tucatnő)
Kinek érzed magad?
Kevés vagy te ahhoz, hogy Atyaúristen legyél.
Kicsit le kéne szállnod a magaslóról, tekintve hogy nincs is alattad semmilyen ló!
Ezért igényled a szamarat.
Ki nem sz@rja le, hogy hova jársz? Felőlem akár pasikhoz is járhatnál.
De te magad mondtad magadról h nem nézel ki jól ês semmi esèlyed, akkor magyarul szerencsétlen vagy. Amúgy meg ha ennyire zavar a külsőd akkor változtass rajta! Új frizura,szedd ki a szemöldököd, hordj fogszabályzót, borotválkozz meg vagy menj el gyúrni vagy csinálj amit akarsz!
Ja ès talán nem is a kinézeteddel van a baj, csak az életunt, önsajnáltató stílusodon kellene változtatni. Olyan nincs h valaki senkinek nem jön be...kivéve ha az illető idióta.
"jó szántukból"
Ez mi a f@$zt jelent? :) Szerintem csak simán hülye vagy minta seggem. A nőket szidod, mert hülye vagy? Szerinted ez nem hülyeség. Igazán beláthatnád hogy te vagy itt a hülye, meg mindenhol, ahová mész.
"Olyan nincs h valaki senkinek nem jön be...kivéve ha az illető idióta."
De van olyan. És olyan is van, hogy akinek bejövök az meg nekem nem jön be. Inkább a prosti.
Na azért álljunk csak meg egy szóra...!
Általában a te fajtád az olyan akinek az igényei a plafonon vannak, és olyan igényekkel én véletlenül sem csodálkozom hogy tök egyedül maradtok és egy csaj sem kiváncsi rátok.
Tudom nagyon jól, voltam ilyen ismerőseim és a pofám leszakadt hogy ahhoz képest hogy ők milyenek voltak (kinézet+mentalitás) milyen nőt vártak el maguk mellé (fullos bombázó). Ja igen, de azt valamivel meg is kell fogni :)))).
Ja, egyébként ezek az illetők is prostihoz jártak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!