Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az Istenért nem fogják fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?

Figyelt kérdés
Itt most nem a házas, hanem a szingli férfiakra gondolok. Ha egy picit gondolkodnának a nők a borsónyi agyukkal és beleélnék magukat a helyzetbe, hogy egy pasinál, főleg ha átlagos vagy az alatti, hogy csettint egyet és lesz nője, vagy szexre jó lesz. Ha a nők is ilyen pasi bőrébe bújhatnának pár napra, csajoznának, akkor igencsak össze lennének törve a sok elutasítás után.
2016. júl. 30. 15:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, kérdező, akkor büszke vagyok rá, hogy én a kisebbséghez tartozom, és hogy ilyen hülyékkel nem hoz össze az élet, mint amilyen te vagy. :-D
2016. júl. 31. 14:37
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor miért nem mész el a szórakozóhelyekre és lobogtatsz meg pár 20 ezrest?

Saját magad vázolod fel a problémád megoldását.

Máris nem kell prostihoz járnod.

2016. júl. 31. 15:42
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek "ronda" pasit aki nehezen talál magának nőt...de ő értelmes, udvarias, intelligens és jó humorú. Nem mellesleg tök pozitív kisugárzása ès világnézete van. Ő ezzel hódít, nem a pénzével. Pedig van neki, de amíg nem komoly a kapcsolat addig nem avatja be a nőket az anyagi helyzetébe. Te melyik jó tulajdonsággal rendelkezel?
2016. júl. 31. 19:27
 34/39 anonim ***** válasza:

Érdekes amit mondassz,az itteni nők egy része szerint annak,hogy valaki értelmes, udvarias, intelligens alap dolognak kéne,hogy legyen a férfi részéről hogy létrejöjjön egy párkapcsolat. Most akkor hogy is van ez?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. júl. 31. 21:12
 35/39 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem alap...nemcsak a pasiknál, hanem a nőknél is nagyon sok bunkó van.

Nekem egy pasiban az a legfontosabb, hogy legyen kisugárzása és legyen mosolygós. Taszítanak az èletunt, mindig más miatt vinnyogó pasik. Nem szeretem azt sem ha valaki idegbeteg.

Akivel most együtt vagyok az nem kifejezetten az "esetem", viszont megfogott benne, hogy nagyon pozitìv, folyamatosan mosolyog ès próbálja mindennek a jó oldalát nèzni. Emellett értelmes ès bármiről tudok vele beszélgetni.

33-mas voltam.

2016. júl. 31. 22:28
 36/39 anonim ***** válasza:
Szerintem a moderátorok csak azért nem törlik ezt a kérdést, mert nagyon szórakoztató ez az óvodás szintű hiszti.
2016. júl. 31. 22:52
 37/39 anonim ***** válasza:
Én valamelyik nap gondolkodtam el azon, hogy vajon akkor is elítélnék a prostihoz járókat ha 31 évesen sem szexben, sem randiban, csókban nem lett volna részük? Egyáltalán hogyan van joga pálcát törni valaki felett ha neki kb 17 éves kora óta kapcsolatai és rendszeres szexuális élete van? Mert én így jártam. 31 évesen sehol semmi. Igen, normális, átlagos, értelmes nőkkel próbálkoztam, nem rohantam le, sőt volt akire éveket vártam. Van, hogy így alakul. Az én fejemben is megfordult mostanában a prostizás,mert kíváncsi vagyok milyen lehet a szex, de 2 dolog tart vissza. 1. Hiszek a csodában, hogy lehet rendes, normális barátnőm aki ha nem is ítélne el, de talán bántaná ha megtudná. És nem, semmit nem titkolunk el a másik elől. 2. Félek a betegségektől, negatív élménytől, ilyesmiktől. Nagyon nehéz lenne olyan prostit találni akire rábíznám magam. Az egészség fontos, testi és mentális egyaránt. (31/F)
2018. jan. 25. 20:22
 38/39 anonim ***** válasza:

"Én valamelyik nap gondolkodtam el azon, hogy vajon akkor is elítélnék a prostihoz járókat ha 31 évesen sem szexben, sem randiban, csókban nem lett volna részük?"

Prosti helyett pl. elmehetnél egy szexuális problémákkal foglalkozó szakemberhez vagy intimitás coach-oz is, mert bárki bármit mond, komoly lelki zavarok állhatnak a dolog hátterében. Amit egy kósza kufirc egy unott prostival nem feltétlenül fog megoldani.

2018. jan. 25. 20:32
 39/39 anonim ***** válasza:
Intimitás coach? Az csak pofázni tud, a prosti hatásosabb.
2018. márc. 9. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!