Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?
Kérdező, akkor miért nem mész el a szórakozóhelyekre és lobogtatsz meg pár 20 ezrest?
Saját magad vázolod fel a problémád megoldását.
Máris nem kell prostihoz járnod.
Érdekes amit mondassz,az itteni nők egy része szerint annak,hogy valaki értelmes, udvarias, intelligens alap dolognak kéne,hogy legyen a férfi részéről hogy létrejöjjön egy párkapcsolat. Most akkor hogy is van ez?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Szerintem ez nem alap...nemcsak a pasiknál, hanem a nőknél is nagyon sok bunkó van.
Nekem egy pasiban az a legfontosabb, hogy legyen kisugárzása és legyen mosolygós. Taszítanak az èletunt, mindig más miatt vinnyogó pasik. Nem szeretem azt sem ha valaki idegbeteg.
Akivel most együtt vagyok az nem kifejezetten az "esetem", viszont megfogott benne, hogy nagyon pozitìv, folyamatosan mosolyog ès próbálja mindennek a jó oldalát nèzni. Emellett értelmes ès bármiről tudok vele beszélgetni.
33-mas voltam.
"Én valamelyik nap gondolkodtam el azon, hogy vajon akkor is elítélnék a prostihoz járókat ha 31 évesen sem szexben, sem randiban, csókban nem lett volna részük?"
Prosti helyett pl. elmehetnél egy szexuális problémákkal foglalkozó szakemberhez vagy intimitás coach-oz is, mert bárki bármit mond, komoly lelki zavarok állhatnak a dolog hátterében. Amit egy kósza kufirc egy unott prostival nem feltétlenül fog megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!