Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kondis vagy egy focista vonzóbb?
Figyelt kérdés
Egy átlagos szinten, tehát nem Arnold Swarchenegger és Cristiano Ronaldo, hanem mondjuk egy komolyabban izmos pasi vagy egy olyan aki mondjuk ilyen megyei vagy alacsonyabb osztályú NB-s csapatban focizik, a lényeg: hogy nem híres és nem milliomos.2016. júl. 29. 18:29
2/23 anonim válasza:
Testre nekem a focista jobban bejön. Jobban kedvelem a szálkás izomzatot.
3/23 anonim válasza:
A kettő közül inkább a focista.
4/23 anonim válasza:
Imádom az intelligens férfiakat, és sosem tudom eldönteni, hogy a kondisok vagy a focisták között találok többet...
7/23 anonim válasza:
Amelyikkel jobban összeillek. Az, hogy valaki sportol, nálam előny, mert a rendszeres testmozgás az én életemnek is része, de hogy mit, az nem fontos, csak csinálja szívesen.
8/23 anonim válasza:
Intelligens kondis...van olyan amúgy? :)
9/23 anonim válasza:
"Intelligens kondis...van olyan amúgy? :)"
pont mit az intelligens focista ;)
(egyébként a kollégáim nagy része mérnök, és rengeteg 30+ férfi kondizik közöttük, szóval ott többet találni, mint a pályán)
10/23 anonim válasza:
Focista.
Nekem nem tetszenek az izomagyuak. Jobbak bejonnek a focistak. A fociban rengeteget kell szamolni. Tudom, hogy hulyen hangzik, de amugy tenyleg. Kikell szamolni, hogy hogy rugja be azt a labdat, mekkora erovel stb.
Sulyemelni meg egy hal is tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!