Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az Istenért nem fogják fel a nagy tudású nők, és miért titulálják szerencsétlennek a legtöbb olyan pasi, aki prostihoz jár? Tudhatnák, hogy a legtöbben nem jó szántukból mennek, hanem azért mert a nőknél esélytelenek?
Ennél csak az a törölt kérdés volt jobb, amelyikben a kérdező dühöngött, hogy ő irányít és meg fogja látni a világ, meg az értéktelen nők, hogy ő a főnök, aztán sírt, hogy nők miért nem foglalkoznak vele, utána megint tajtékzott, hogy a nők különben is szemetek és undorítóak, majd megint bömbölt, hogy de neki is járna egy nő stb.
Néha nem tudom sírjak vagy nevesssek. És csodálkozik az ilyen, hogy neki miért nem jön össze.
#21: Jajj arra én is emlékszem, hát az hatalmas volt :D
Egyszerre sírtam és nevettem :D
Ezt a kérdést kár volt kiírnod mondom ezt férfiként.:D Ezt a dolgot a nők soha nem fogják megérteni,olyan mintha a férfiaknak kéne elmagyarázni a menstruációs fájdalmakat,vagy azt,hogy milyen érzés szülni.:D
Engem mondjuk csak az érdekel,hogy miért gondolják a nők jobbnak a szórakozóhelyi rib@ancokat(akin mindenki átment) a prostiknál? Most nem mindegy,hogy 4 ital után vagy árlista alapján vagyok együtt egy nővel?
25# a diszkós ribi legalább lát a partnereiben valami vonzót. Akármit. A prosti meg hát úgy van vele, hogy ewww ba meg, na mindegy, fizetni kell a számlákat és a nyaralást, odatartom neki, remélem gyorsan végez...
Ez is egy állás, nekem konkrétan nem velük van bajom, de azért ne magyarázd már meg, hogy ugyanaz. Nem, nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!