Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt vele vagy eleve ilyen volt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfivel, nagyon kedves volt. Sokszor randiztunk is (kb 11-szer). Mindig mondtam, hogy komoly kapcsolat, amire vágyom. Erre Ő mindig ráerősített, hogy örül és Ő is azt szeretne. Aztán lefeküdtünk egymással. Azt mondta, hogy fergeteges volt velem. Erre szex utáni másnap azt írta, hogy összefuthatunk még ilyen estére, amikor úgy alakul a dolog. És azt is hozzátette, hogy ő nem azt mondta, hogy járni akar, hanem, hogy majd alakul. Persze természetesen, nem erről volt szó. Bár azt is mindig mondta a randikon, hogy ilyen kis érzékeny, lelkizős lánnyal még soha nem találkozott, mint én és hogy annyira más vagyok, mint a lányok többsége értékrendem alapján. Viszont azt is hozzátette még, hogy hiába voltak komolyabb, több éves kapcsolatai, sohasem volt hűséges senkihez sem. Belefutottam egy strigulagyűjtőbe vagy micsoda? Vagy mi lehet mögötte?2016. júl. 29. 08:50
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, de ehhez, miért kell hazudozni? Nem egyszerűbb lenne megmondani, hogy ezt vagy azt akarom. Nekem még mindig szimpatikusabb lenne, mint hazudni azért, hogy célt érjen.
2016. júl. 29. 09:41
3/8 Noren1989 válasza:
Tudod, a férfiak hazudnak, a nők meg sminkelik magukat ;)
26/F
4/8 anonim válasza:
Nincs mögötte semmi. Elmondta a helyzetet. Próbálj meg túllépni rajta, ennyit tehetsz.
5/8 anonim válasza:
Kérdező a férfiak sok mindent képesek hazudni a szexért....
Ha elmondta volna a valódi szándékait, nem tudott volna lefektetni téged és ezzel tisztában volt.Ezért hazudott.
41/N
6/8 anonim válasza:
"és hogy annyira más vagyok, mint a lányok többsége értékrendem alapján"
Csajozás 1. szabálya: éreztesd vele, hogy különleges.
Naiv voltál, ez van.
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Csak meg akart fektetni. Amikor társat kerestem, és hasonló férfival futottam össze, megkérdeztem, miért néz h.lyének? Miért akar manipulálni? Néhány ezer forintért olyan nőt, és olyan szolgáltatást kap, amilyenhez kedve van és nem kell energiát fecolni a játszmázásba, azt mondta, hogy azoktól undorodik, fél a nemi betegségektől, ezért inkább a komoly kapcsolatot kereső, szolid nőket keresi a társkeresőn, és azokat próbálja lépre csalni, mert ők valószínűleg tiszták. Nehéz tanácsot adni, mert az ilyen emberek miatt ha csalódottságodba letörlöd magad a társkereső oldalról, talán egy normális férfiről maradsz le emiatt. Kitartást kívánok a társkereséshez, és kívánom, hogy ne szegje a kedvet egy ilyen "ember".
8/8 anonim válasza:
6-os, megelőztél. Egyébként te tudsz valamit. Tőlem tanultad? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!