Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte miért csak alfahím ismerősei vannak a tök átlagos lányoknak is a HotorNot-n (meg egyébként a való életben is)?
És mért csak alfa csajokat jelölgetnek a tök átlagos pasik?
Kb ugyan azért, nem????
Van egy nagyszerű hírem (vagyis attól függ, hogy honnan nézzük)
https://www.youtube.com/watch?v=SDtoGA_MYwk
Nézd végig ezt a videót, mert ez alapján 10-20szor nagyobb esélyed lesz sikereket elérni a netes randioldalakon, ha van személyiséged :) Vagy lehet, hogy ebből volt a gond az első körben is?
" tucatlányok (barna haj, csücsörítős póz, push-up melltartó) baráti körében is csak jóképű izmos latin alfahímek vannak (az a tipikus borostás, sportos "Fernando Rodriguez")"
Zsák meg a foltja, ez engem nem lep meg, téged miért?
#6: Úristen, persze még köss ebbe is bele! Miért szerinted a lányok döntő többsége nem barna hajú?
A barna hajúakkal egyébként semmi bajom (ha kék szemmel párosul az meg egyenesen gyönyörű), a "tucatlány" alatt meg nem azt kell érteni, aki számomra egyáltalán nem vonzó, hanem azokat a lányokat, akiket szinte minden plázában/szórakozóhelyen látsz és kvázi nem tudod őket megkülönböztetni (ezért is írtam más egyéb tulajdonságot).
2.Hol ? Amit láttál az csak szánalomból teszik mert h nincs ló jó a szamár is. De soha boldogok nem lesznek mert a nő annál nagyobbra tartja magát egóbol.
Azért van mert sok férfi becsicskul h jaj hát ez a minta kell a nőknek.. ezér elkezdik szálkásitani magukat meg olyan nyálas göncökbe járni, és átvenni ilyen nőies tulajdonságokat hogy kutyával vagy macskával fotózkodnak. csak h kimutassa, van szive és szeresse az állatokat.
Most simán meg lehetne játszani, érted.. lehet én egy agressziv elmebeteg ember vagyok, vagy egy béna béla a nőknél. De csak leutánzom a menő alfa embereket képekről.. veszek én is olyan ruhákat, meg olyan képeket töltök fel. Ennyit a külsőségekről. Nőknek ez kell erre buknak. de ha találkoznak meg összejönnek a való életbe akkor koppan a kislány hogy hát őő mégse jó, meg mekkora egy bunkó csávó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!