Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a környezetetekben hogy látjátok, akik párkapcsolatban vannak azok őszintén boldogok és szerelmesek?
A körülöttetek élő párok, vagy akár ti akik párkapcsolatban éltek, őszinte a szerelmetek, és nagyon boldogok vagytok? Én a környezetemben kevésszer látom azt, hogy a párok szerelmesek és a másikat a személyisége miatt szeretik. Nekem sok kapcsolat vagy érdeknek tűnik, vagy olyannak hogy azért vannak együtt mert ha ló nincs jó a szamár is.
Mennyire gyakori az a környezetetekbe hogy őszinte szerelmes párt láttok?
Minden ember más és el kell fogadni ,hogy mindenki mást akkar.
27
Nagyon ritkan latok, de szerintem torvenyszeru is, hogy a szerelembol kotott parkapcsolatban elvakitva nem latjak a kesobbi ellenteteket.
Viszont idos korukig gerleparkent elo szomszedaimbol tobb ilyet is lattam, akik nem kirakatba tettek ki, hanem hatso utcakon kezenfogva andalogtak. Vagy masok a buszmegalloban ahogy egyszerre gyujtottak a cigire, mint egy test, egy lelek.
Olyan happy end boldogsag amugy sincs. Azok pillanatok, ujra es ujra dolgozni kell rajta.
En pedig boldog is es boldogtalan vagyok parhuzamosan.
Nagyon jo a parom, a kapcsolatunk. De kapuzarassal ramjott, nokent, hogy en szeretoket, kalandokat akarok. Egyedul milyen jo lenne elni, fuggetlenul, szabadon. Soha, semmi sem tokeletes.
En azt latom csak hogy nekem a tökéletes kapcsolatot mutogatja mindenki hogy ök hu milyen boldogok meg szerelmesek aztan facen szembesülök vele hogy jé a pàrja màr meg ujabban egyedülàllo de erdekes.
Nem tudom miert jön az az emberekböl hogy nekem mindig a jàtszàk a fejüket hogy hu meg hà ö milyen boldog
Nah,láttod pont eről beszélek sajnos nincsenek jó párkapcsolatok.
A kapcsolatok 82 százaléka nem szerelemből van ,de még csak nem is kedvelik egymást hanem olyanok miatt ,hogy ne legyen egyedül,szexkapcsolatok,mert egyedül nem tudja fízetni a legbért meg ilyenek.
Van kemény 10 százalék ahol tényleg vannak érzelemek es ebbe belegondolni is rossz..
Én egyedül vagyok mert nem találok szerelmet nem vagyok szerelmes és csak akor jövök össze valakivel ha szerelmes leszek bele ,tényleg.Mi értelme van szerelem ,szeretet,tisztelet nélkül egy párkapcsolatnak.
Te a lanyokat hoztad fel példának közben nekem a legtöbb fiú ismerösöm csak azért van együt a barátnőjével ,hogy legyen álando szexparnere ,hát ez kiábrándito számomra.
azért lányokat hoztam fel példának,mert én is nő vagyok, így arra jobban rálátok :)
hasonló okokból nincs párkapcsolatom jelenleg, csak azért, hogy legyen valakim, nem akarok valakit magam mellé, tökéletesen működöm egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!