Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbséggel (8-12 év) párkapcsolatban élők, nektek mennyit számított a környezetetekben élők véleménye, esetleges kritikája, amikor összejöttetek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy akadályba ütköztetek, amikor szóba került köztetek az, hogy a kapcsolatotkhoz mit fognak szólni a családjaitok, ismerőseitek, barátaitok?2014. júl. 8. 01:02
2/5 anonim válasza:
nálam senkit se zavart se a szülőket se a barátokat :D
3/5 Fish1 válasza:
Semennyit. Több ilyen kapcsolatom is volt.
Nem a környezet véleménye számít, hanem az, hogy kijövünk-e egymással és szeretjük-e egymást.
Miért akarsz megfelelni a környezetednek?
4/5 anonim válasza:
Mindig is idősebb barátaim voltak. Pár éve még foglalkoztatott engem is ez a kérdés, és bevallom, gáznak éreztem bárkinek is elmondani, hogy nálam 10-11 évvel idősebb Párom van.
Jelenleg is idősebb, 16 év van köztünk, de felvállalom, mert szeretjük egymást. A családból senki nem szólt érte, a barátnőm közre játszott abban, hogy mi összejöjjünk, más meg nem érdekel. Igazából senki nem érdekelne, bárki bármit mondana. Büszkén megyek Vele végig az utcán, és teszek a véleményekre. Ha szeretjük egymást, akkor ilyen apróság nem lehet akadály. :)
5/5 anonim válasza:
A ferjem 8 evvel idösebb-nem szamit a korkülömbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!