Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti a környezetetekben hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a környezetetekben hogy látjátok, akik párkapcsolatban vannak azok őszintén boldogok és szerelmesek?

Figyelt kérdés

A körülöttetek élő párok, vagy akár ti akik párkapcsolatban éltek, őszinte a szerelmetek, és nagyon boldogok vagytok? Én a környezetemben kevésszer látom azt, hogy a párok szerelmesek és a másikat a személyisége miatt szeretik. Nekem sok kapcsolat vagy érdeknek tűnik, vagy olyannak hogy azért vannak együtt mert ha ló nincs jó a szamár is.

Mennyire gyakori az a környezetetekbe hogy őszinte szerelmes párt láttok?

2016. nov. 19. 20:38
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán látok boldog párkapcsolatot. A férfiak ugyan úgy hajtják a nőket, a nők pedig ugyan úgy teszik magukat a hapsiknak mintha nem is párkapcsolatban lennének. Gusztustalan.
2019. aug. 26. 19:31
 22/48 anonim ***** válasza:

Igen, a pàrommal tényleg szeretjük egymást másfél év alatt ez nem változott. Mindketten úgy vagyunk, hogy össze akarunk házasodni stb mesébe illő tökéletesség. És ez így is lesz.

A korombéliek közül csak ilyen futó kapcsolatocskàk, nem is értem az ilyet.

2019. szept. 6. 17:57
 23/48 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos én is így látom a párok 90 százaléka nem szerelemből van együtt sajnos.

Persze ,ha nekik így megfelel az más.

Nekem még sose volt barátom mert én aba a maradék 10 százalékba szeretnék tartozni aki szerelemből van valakivel,mert az nélkül az egész nem ér semmit sem.

24 éves vagyok és még sose voltam szerelmes ezért még nem volt senkim,de remél ,hogy egyszer az leszek.

Én nem értem az embereket miért jó nekik szerelem nélkül kapcsolat csak kiváncsi vagyok?

Én inkább leszek egész életemben egyedül mint olyan ember mellett akibe nem vagyok szerelmes.

2020. márc. 20. 02:18
 24/48 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, a barátaink is huszonéves korosztályban mozognak. Ilyenkor még nincs gyerek, nincs saját lakás, általában egyetemen vannak az emberek vagy akkor kezdik építeni a karrierjüket. Ha kicsit feljebb megyek akkor látom anyukámat (45 éves) vagy az ő kollégáit akiknél már igenis sokat számít, hogy van-e házad, van-e gyereked és társaik. Szóval a barátaim között nem látok érdekkapcsolatot. Szerintem huszonévesen ez még tud eléggé ártatlan lenni, és kitartanak a párok egymás mellett meg támogatják a másikat a karrierük megkezdésében. Az idősebb korosztálynál nagyobb a tét és több a felhalmozott keserűség, szóval az már más tészta.
2020. ápr. 21. 10:27
 25/48 anonim ***** válasza:

200+ párkapcsolatot vizsgálva én arra a következtetésre jutottam, hogy két párnál láttam felhőtlen boldogságot.

Az egyiknél mindketten jehova tanúi, a másik pedig kicsit elvont, erdőbe kiköltözött pár, akik a gyerekeiket is kivették az iskolából és elszeparáltan nevelik.

Az összes többinél amit már előttem is kifejtettek, a pénzügyi gondok, a beteljesítetlen vágyak miatti frusztráció, a kapuzárási pánik, a titkos viszonyok, félrelépések, stb.

Ha a nagy átlagot vizsgálom, az már a kapcsolatok csúcsának számít, ahol nincs sem családon belüli erőszak, sem durva, egész lakótelep által ismert családi élet, illetve nyilvános félrelépések és ha megismered őket közelebbről is maximum ezt a langymeleg kispolgári életet látod, de úgy elvannak mindketten (vagy gyerekekkel) mint a befőtt.

És bárhol éltem eddig az országban, mindenhol ezt láttam. Faluhelyen, kisközségekben annyival másabb, hogy nincs annyi inger, jobban beletörődnek a sorsukba és elvannak, mint a befőtt, meg mivel mindenki ismer mindenkit, fél mindkét fél kockáztatni, nagyvárosokban meg meghülyülnek.

Én ezért is vetem meg a kapcsolatokat, soha nem is akartam párkapcsolatot, csak szexkapcsolatot, nekem nem hiányzik az, hogy valaki, akivel amúgy jó a szex olyanok miatt őrlődjön fel a kapcsolat, hogy egymás szokásaihoz alkalmazkodjunk vagy a pénzügyeinkben keressük a kompromisszumot. És akkor még gyerekvállalásról nincs szó, ami mindent borít.

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, a mai globalizált, gyorsan változó, stabil pont nélküli világ még az ilyen beállítottságú embereknek is felőrli a kapcsolatát, lássátok a 23-as válaszolót is, milyen ritka az ilyen férfi, mégsem talál párt.

2020. ápr. 21. 14:08
 26/48 anonim ***** válasza:

#23 lány vagyok amugy.:)

2020. ápr. 22. 04:05
 27/48 anonim ***** válasza:

#26: Felületesen siklottam át a szöveget, elnézést.

Ebben az esetben viszont nem tudom hova tenni a dolgot. 24 évesen milyen elvárásaid vannak, ha ezt jelölted meg a legfontosabb pontként, hogy szerelmes akarsz lenni és nem találtál még ilyen embert?

Mi alapján esel szerelembe? Milyen külsejű, tulajdonságú, egzisztenciájú emberek azok, akik megütik a mércét, hogy onnantól már azt nézed, szerelmes tudnál-e lenni beléjük?

2020. ápr. 22. 04:20
 28/48 anonim ***** válasza:

"Egzisztenciájú" ez most komoly nekem ez nem számít sajnálom,hogy neked igen.

Számomra tök mindegy mivel foglalkozik és neked se ezt kellen nézned szerintem.

Eddig kéttszer volt ,hogy anyira tetszet egy fiú hogy honapokig sírtam miata és a mai napig se tudom túl tenni magam rajta,de az nem jött össze és elfogoadom ez van.

Ha tetszik egy fiú és én is látnám rajta ,hogy tényleg nagyon nagyon tetszek neki akkor híd el élnék az alkalomal és el se engedném ,de olyan sajnos nincs,én lennék a világ legboldogabb embere ,ha ilyen lenne.

Nagyon ritkán probálkoznak be nálam fiúk ,hogy érzd milyen ritkán kb utoljára 2 éve probálkozot be nálam egy fiú,2 évente ,ha egy srác be probálkozik nálam az már rég nagy dolog. És nekik se tetszetem mert még meletem 3 lányal ki kezdet ott az orrom előtt,szerinted.

Nincs semmi igényem egyáltalán csak az ,hogy szerelmes legyek és ő is belém és tényleg én legyek neki az első,és ez szerintem nem nagy elvárás,de amíg ilyen nincs addig nem kell senki.

Sajnálom,hogy neked ez fura ,de tényleg vannak olyan emberek mint én akik arra vágynak szeresék őket és szerethesenek és tudom ez a mai világba nagyon ritka míg a párkapcsolatok 80 százalékába nem is szeretitek egymást.

Szóval ahogy írtad nem mindenki az egzisztenciára megy ,hát sajnálom ,ha neked csak ez számit.

Eddig egy olyan fiú volt aki tényleg nagyon tetszet és én is neki ,de anyira félénk vagyok én butus hogy elengetem,lehet sose lesz mégegyszer ilyen szerencsém ez van.

Nyugatan lehet furának nézni engem nem érdekel azért mert én őszinte szerelemre vágyok és nem pénzre meg ilyenkre,sajnálom vannak ilyenek is.

Amig a párkapcsolatok 80 százalékba nem szeretik egymást csak ahogy te írtad egzisztenciára vágytok, vagy csak szex alapu kapcsolatra ,épp nem akartok egyedül élni meg egyedül nem tudom be fízetni a lagbért típusu kapcsolatok vannak addig nem is csodálom ,hogy nem értitek meg valaki szerelemre vágyik,bocsi.

Leírom hátha így még furábnak nézel az álmom átéljek egy olyan szerelmet ami a végtelen szerelembe is van az anyira csodálatos kétt ember enyire szereti egymás ha engem is valaki ugy szererne és én is őt az bármit megérne nekem.Tudom az ilyen szerelem nagyon ritka és csak álom marad,de remélem találok olyat majd aki tenyleg kedvel.Szoval nekem az egyetlen bajom tul romantikus vagyok ennyi.

Talán azért vagyok enyire szeretet hiányos mert 10 évig csak bántotak a fiúk sose kaptam egyiktől se egy ölelést,de még egy szép szót sem.

Kedves 26

2020. ápr. 22. 16:36
 29/48 anonim ***** válasza:
28 vagyok a 27 nek írtam nem a 26 nak.
2020. ápr. 22. 16:38
 30/48 anonim ***** válasza:

Mi alapján esel szerelembe?

Hát ez jó kérdés ezt nem lehet leírni az csak jön azt már az első perctöl lehet érezni ha valaki szerelmes lesz.

Talán a legfontosabb ,hogy lásam rajta tényleg tetszek neki én vagyok neki az első és fogjom meg benne valami a kisugárzásában is.

Szoval ezt így nem lehet leírni.

2020. ápr. 22. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!