Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért érzik úgy a párkapcsolatban vagy sok esetben azon kívül is, hogy az a megoldás, ha hazudnak vagy letagadnak dolgokat? A többi lent
Miért a titkolózásban, elhallgatásban, tagadásban, hazudozásban látják a nők a dolgok megoldását???
Miért van az, hogy sok nő nem meri felvállalni a tetteit odaállni a másik elé elmondani az igazat és vállalni érte a felelősséget?
Miért menekülnek a felelősség elől?
Gyávák?
félnek?
nem törődnek vele, felelőtlenek?
Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?
Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?
Menekülnek a felelősségvállalás elől?
Mi az oka?
Honnan jön ez a nőkből??
És itt most csak a nőkről beszélünk, tehát létszíves olyan válaszokat ne írj be, hogy hát a férfiak sem különbek, mert itt most kifejezetten a nőkre vonatkozik a kérdés, hogy ők miért csinálják ezt!!
Nincs külön női és férfi indok.
Mindkét nem tud gyáva lenni, és halogatni a dolgokat, hogy "majd lesz valahogy". Ennyi. Nem a női nem hibája. Ez tök egyéniségfüggő dolog.
Igen sajnos azt kell mondjam férfiként, mindkét nemben vannak ilyenek.
Valahogy én mást vártam gyerekként anno, de aztán rá kellett jönni a felnőttek sunyik, sokszor felelőtlenek, hazugok, és egoisták. Mást nem tehet az ember, csak azt hogy megpróbál a legkevésbé foglalkozni ezzel.
> "Gyávák? "
Igen.
> "félnek?"
Igen, nagyon sok mindentől. Attól is, hogy veled szemben egyenesen felvállalják a problémákat (vagy akár érzéseket), meg attól is, hogy magukkal szemben őszinték legyenek.
A legtöbb nő alap mozgatórugója a szorongás, és az emiatti hárítás.
> "nem törődnek vele, felelőtlenek? "
Igen, mert félnek, és ezért inkább hárítanak, nem gondolnak bele, nem is hajlandóak végiggondolni, nem hajlandóak törődni vele.
> "Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?"
Nem tudatosan (ahhoz ugye ezt végig kéne gondolni, és szembenézni a saját dolgainkkal), de igen.
'Az én vagyok a nő, tehát nehogy már akármit is csináljak, az a férfi dolga' egy nagyon alap hozzáállás.
> "Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?"
Piszok jellemző.
"Menekülnek a felelősségvállalás elől?"
Jellemzően igen, de nem elsősorban a külső felellősségvállalás elől (az csak egy következmény), hanem a saját maguk előtti felelősségvállalás elől.
> "Mi az oka? "
Valószínűleg van egy jó részt kulturális oka is: átmeneti korszakot élünk, régebben elég egyértelműen megvoltak a nemi szerepek, és az, hogy ki miért felelős. Ma már ezek nincsenek, de még csak inkább az a része valósult meg teljesen, hogy a nők többsége (teljes joggal amúgy) teljesen természetesnek veszi, hogy olyan dolgokat elvár, amiket régen a férfiak várhattak el, de annak a gondolata még mindig teljesen idegen és gyakran felháborító számukra, hogy ugyanígy velük szemben is nőttek az elvárások.
Tehát a legtöbb nő ilyen kettősségbe él, hogy őt azért kezeljék egyenrangú félként, amikor neki kellemes, de amúgy meg ő egy virágszál, "akinek elég, ha csak illatozik", amikor ez a kényelmes.
Ez pedig egy elég kémyelmes pozíció, szóval nem véletlen, hogy ragaszkodnak hozzá.
A másik dolog, hogy a legtöbb nő tele van szorongással (most én elég jó vagyok hozzá? Nem túl kicsi/ nagy akármilyen a mellem / fenekem / akármim? A többi nő nem sokkal akármilyenebb?), ráadásul nem logikusan szoktak hozzáállni a dolgokhoz, hanem érzelmi alapon, ezèrt ezt jellemzően nem is nagyon tudják értelmesen kezelni, így jönnek inkább a pótcselekvések és a hárítások.
Én nő vagyok és sosem hazudok! Gyűlölöm a hazugságot! Semmit nem utálok úgy! Úgyhogy A NŐK nem hazudnak. Egyes nők hazudnak, ahogy egyes férfiak és biztos hogy van 10-20-100 ok, amiért teszik...
A lányom mániákus hazudozó, ahogy az apja is. A pszichiáter szerint a lányom félelemből hazudik, pedig nincs mitől félnie... Ilyen irracionálisak is tudnak lenni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!