Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért érzik úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P83 kérdése:

A nők miért érzik úgy a párkapcsolatban vagy sok esetben azon kívül is, hogy az a megoldás, ha hazudnak vagy letagadnak dolgokat? A többi lent

Figyelt kérdés

Miért a titkolózásban, elhallgatásban, tagadásban, hazudozásban látják a nők a dolgok megoldását???

Miért van az, hogy sok nő nem meri felvállalni a tetteit odaállni a másik elé elmondani az igazat és vállalni érte a felelősséget?

Miért menekülnek a felelősség elől?

Gyávák?

félnek?

nem törődnek vele, felelőtlenek?

Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?

Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?

Menekülnek a felelősségvállalás elől?

Mi az oka?

Honnan jön ez a nőkből??

És itt most csak a nőkről beszélünk, tehát létszíves olyan válaszokat ne írj be, hogy hát a férfiak sem különbek, mert itt most kifejezetten a nőkre vonatkozik a kérdés, hogy ők miért csinálják ezt!!

2016. okt. 7. 00:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Amiért a férfiak.
2016. okt. 7. 00:20
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanazért amiért a férfiak, nincsen külön női indok meg férfi indok.
2016. okt. 7. 00:21
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Nincs külön női és férfi indok.

Mindkét nem tud gyáva lenni, és halogatni a dolgokat, hogy "majd lesz valahogy". Ennyi. Nem a női nem hibája. Ez tök egyéniségfüggő dolog.

2016. okt. 7. 00:28
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Igen sajnos azt kell mondjam férfiként, mindkét nemben vannak ilyenek.

Valahogy én mást vártam gyerekként anno, de aztán rá kellett jönni a felnőttek sunyik, sokszor felelőtlenek, hazugok, és egoisták. Mást nem tehet az ember, csak azt hogy megpróbál a legkevésbé foglalkozni ezzel.

2016. okt. 7. 01:47
 5/18 BlackSword ***** válasza:
71%
Mert meg akarnak felelni egy olyan elvárásnak, ami túl magas... Pedig lehet nem is kell ezeknek megfelelni... Ezeket a mércéket a nők állítják egymásnak... De ezt nyomja a média... Legyél, jobb, vékonyabb, vakoltabb, edzettebb, egészségesebb... és még az Isten tudja mibb a többieknél...
2016. okt. 7. 07:08
 6/18 anonim ***** válasza:
2%
Mert az őszinteségre való képességet az Y kromoszóma hordozza.
2016. okt. 7. 07:50
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

> "Gyávák? "

Igen.

> "félnek?"

Igen, nagyon sok mindentől. Attól is, hogy veled szemben egyenesen felvállalják a problémákat (vagy akár érzéseket), meg attól is, hogy magukkal szemben őszinték legyenek.

A legtöbb nő alap mozgatórugója a szorongás, és az emiatti hárítás.

> "nem törődnek vele, felelőtlenek? "

Igen, mert félnek, és ezért inkább hárítanak, nem gondolnak bele, nem is hajlandóak végiggondolni, nem hajlandóak törődni vele.

> "Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?"

Nem tudatosan (ahhoz ugye ezt végig kéne gondolni, és szembenézni a saját dolgainkkal), de igen.

'Az én vagyok a nő, tehát nehogy már akármit is csináljak, az a férfi dolga' egy nagyon alap hozzáállás.

> "Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?"

Piszok jellemző.

"Menekülnek a felelősségvállalás elől?"

Jellemzően igen, de nem elsősorban a külső felellősségvállalás elől (az csak egy következmény), hanem a saját maguk előtti felelősségvállalás elől.

> "Mi az oka? "

Valószínűleg van egy jó részt kulturális oka is: átmeneti korszakot élünk, régebben elég egyértelműen megvoltak a nemi szerepek, és az, hogy ki miért felelős. Ma már ezek nincsenek, de még csak inkább az a része valósult meg teljesen, hogy a nők többsége (teljes joggal amúgy) teljesen természetesnek veszi, hogy olyan dolgokat elvár, amiket régen a férfiak várhattak el, de annak a gondolata még mindig teljesen idegen és gyakran felháborító számukra, hogy ugyanígy velük szemben is nőttek az elvárások.

Tehát a legtöbb nő ilyen kettősségbe él, hogy őt azért kezeljék egyenrangú félként, amikor neki kellemes, de amúgy meg ő egy virágszál, "akinek elég, ha csak illatozik", amikor ez a kényelmes.

Ez pedig egy elég kémyelmes pozíció, szóval nem véletlen, hogy ragaszkodnak hozzá.

A másik dolog, hogy a legtöbb nő tele van szorongással (most én elég jó vagyok hozzá? Nem túl kicsi/ nagy akármilyen a mellem / fenekem / akármim? A többi nő nem sokkal akármilyenebb?), ráadásul nem logikusan szoktak hozzáállni a dolgokhoz, hanem érzelmi alapon, ezèrt ezt jellemzően nem is nagyon tudják értelmesen kezelni, így jönnek inkább a pótcselekvések és a hárítások.

2016. okt. 7. 08:50
 8/18 anonim ***** válasza:
félelemből, hogy csalódást okozok.
2016. okt. 7. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Én nő vagyok és sosem hazudok! Gyűlölöm a hazugságot! Semmit nem utálok úgy! Úgyhogy A NŐK nem hazudnak. Egyes nők hazudnak, ahogy egyes férfiak és biztos hogy van 10-20-100 ok, amiért teszik...

A lányom mániákus hazudozó, ahogy az apja is. A pszichiáter szerint a lányom félelemből hazudik, pedig nincs mitől félnie... Ilyen irracionálisak is tudnak lenni az emberek.

2016. okt. 7. 09:54
 10/18 anonim ***** válasza:
37%
Hagyjuk már ezt ... volt párom olyan gyáva volt, hogy még szakítani sem volt benne gerinc férfi létére, inkább eltűnt a ködben. Nem kell az általánosítás, nem csak a nők között vannak gyáva, gerinctelen emberek.
2016. okt. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!