Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért érzik úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P83 kérdése:

A nők miért érzik úgy a párkapcsolatban vagy sok esetben azon kívül is, hogy az a megoldás, ha hazudnak vagy letagadnak dolgokat? A többi lent

Figyelt kérdés

Miért a titkolózásban, elhallgatásban, tagadásban, hazudozásban látják a nők a dolgok megoldását???

Miért van az, hogy sok nő nem meri felvállalni a tetteit odaállni a másik elé elmondani az igazat és vállalni érte a felelősséget?

Miért menekülnek a felelősség elől?

Gyávák?

félnek?

nem törődnek vele, felelőtlenek?

Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?

Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?

Menekülnek a felelősségvállalás elől?

Mi az oka?

Honnan jön ez a nőkből??

És itt most csak a nőkről beszélünk, tehát létszíves olyan válaszokat ne írj be, hogy hát a férfiak sem különbek, mert itt most kifejezetten a nőkre vonatkozik a kérdés, hogy ők miért csinálják ezt!!

2016. okt. 7. 00:17
1 2
 11/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Szorongás, félelem, előnyszerzés... minden hazugságnak ezek a motiválói!
2016. okt. 7. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
#7-es szerintem nagyon jó választ írt, nem kellett volna lepontozni érte. Annyit fűznék még hozzá, hogy a férfiak elsősorban morális, a nők elsősorban érzelmi alapon döntenek, szemlélődnek, ítélkeznek. Önmagában egyik se jó, és helyzetfüggő, mikor melyik a helyénvaló, illetve milyen arányban. Ezért volna jó ragaszkodni a régi értékrendhez, nem pedig összemosni a kettőt, mert abból csak az a fejetlenség lesz amit ma politikai korrektség-ként ismerünk. Ami roppant jól hangzik, viszont, az egyhelyben toporgáson és langyi trágyalében való tapicskoláson kívül nem jó semmire. 30/f
2016. okt. 7. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
12# mondod ezt ferfikent, de koszi, mi nok remekul megvagyunk az uj ertekrendekkel. Keress valami buta, tajekozatlan falusi libat ha tegi ertekrendet akarsz otthon.
2016. okt. 7. 14:18
 14/18 A kérdező kommentje:

A 7#-es válaszoló fogta fel és foglalta össze legjobban eddig, a kérdésemre a választ!

De tetszett az 5#,8#,11#12X-es válasza is, mert értették a kérdés lényegét és nem vitték bele a válaszba a személyes sérelmeiket.

A válaszolók egy része személyes sértésnek vette azt, hogy egyáltalán ilyen kérdést fel tesz valaki, feltehetően nőnemű válaszadók.

Rengetek helyen szidják és alázzák a férfiakat, hogy ilyenek, olyanok.

Én arra voltam, vagyok kíváncsi, hogy a nők többsége miért így viselkedik??

Nem érdekel, hogy a férfiak is hazudnak, meg, hogy ugyan azért hazudik a nő amiért a férfi, ha így gondolod akkor írd le, hogy mi az oka a hazudozásnak és pont nem kell hárító megjegyzés utána, hogy de a férfiak is ilyenek..

Pont erről beszélünk, hogy a nők miért hárítanak?

A kérdés továbbra is az, hogy a nők többsége miért hazudik és miért érzi úgy, hogy ez egy jó megoldás vagy helyes döntés?

Itt most csak és kifejezetten a nőkről van szó és rájuk vonatkozik a kérdés!!!

2016. okt. 7. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
A pasik is ugyan ezt teszik. Sőt! De ahogy látom valaki nagyon megbánthatott.
2016. okt. 23. 02:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért mert lassan előbb fogunk látni ufót mint egy normális nőt.
2016. okt. 23. 04:04
 17/18 omba ***** válasza:

Eléggé felületes marhaság, amit kérdés címén állítasz, szóval még etikátlan is.

Terelsz, hazudsz, vagy rettentő tapasztalatlan vagy.

2016. okt. 23. 10:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Neked lehet, hogy marhaság hiszen nő vagy és nem tudod elviselni, ha másnak negatív tapasztalatai vannak a nőkkel, nem csak párkapcsolatban azon kívül is.

A megfigyeléseimet írtam le 10 éve pl nőkkel dolgozom, tehát volt időm megfigyelni őket.

Kivételek vannak, de mintha tűt a szénakazalban..

2016. nov. 6. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!