Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért érzik úgy a párkapcsolatban vagy sok esetben azon kívül is, hogy az a megoldás, ha hazudnak vagy letagadnak dolgokat? A többi lent
Miért a titkolózásban, elhallgatásban, tagadásban, hazudozásban látják a nők a dolgok megoldását???
Miért van az, hogy sok nő nem meri felvállalni a tetteit odaállni a másik elé elmondani az igazat és vállalni érte a felelősséget?
Miért menekülnek a felelősség elől?
Gyávák?
félnek?
nem törődnek vele, felelőtlenek?
Nekem több jogom van mert én nő vagyok elv alapján élnek?
Meggyőzik magukat hogy ez nem is volt hiba a másik fél a hülye?
Menekülnek a felelősségvállalás elől?
Mi az oka?
Honnan jön ez a nőkből??
És itt most csak a nőkről beszélünk, tehát létszíves olyan válaszokat ne írj be, hogy hát a férfiak sem különbek, mert itt most kifejezetten a nőkre vonatkozik a kérdés, hogy ők miért csinálják ezt!!
A 7#-es válaszoló fogta fel és foglalta össze legjobban eddig, a kérdésemre a választ!
De tetszett az 5#,8#,11#12X-es válasza is, mert értették a kérdés lényegét és nem vitték bele a válaszba a személyes sérelmeiket.
A válaszolók egy része személyes sértésnek vette azt, hogy egyáltalán ilyen kérdést fel tesz valaki, feltehetően nőnemű válaszadók.
Rengetek helyen szidják és alázzák a férfiakat, hogy ilyenek, olyanok.
Én arra voltam, vagyok kíváncsi, hogy a nők többsége miért így viselkedik??
Nem érdekel, hogy a férfiak is hazudnak, meg, hogy ugyan azért hazudik a nő amiért a férfi, ha így gondolod akkor írd le, hogy mi az oka a hazudozásnak és pont nem kell hárító megjegyzés utána, hogy de a férfiak is ilyenek..
Pont erről beszélünk, hogy a nők miért hárítanak?
A kérdés továbbra is az, hogy a nők többsége miért hazudik és miért érzi úgy, hogy ez egy jó megoldás vagy helyes döntés?
Itt most csak és kifejezetten a nőkről van szó és rájuk vonatkozik a kérdés!!!
Eléggé felületes marhaság, amit kérdés címén állítasz, szóval még etikátlan is.
Terelsz, hazudsz, vagy rettentő tapasztalatlan vagy.
Neked lehet, hogy marhaság hiszen nő vagy és nem tudod elviselni, ha másnak negatív tapasztalatai vannak a nőkkel, nem csak párkapcsolatban azon kívül is.
A megfigyeléseimet írtam le 10 éve pl nőkkel dolgozom, tehát volt időm megfigyelni őket.
Kivételek vannak, de mintha tűt a szénakazalban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!