Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van akkora elképesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van akkora elképesztő igényük a nőknek?

Figyelt kérdés
Ha nem vagy extra jó képű, pénzes, saját lakásos, saját gépkocsis, akkor a kutyának sem kellesz.
2016. aug. 20. 08:38
1 2 3 4
 31/38 TTP80 ***** válasza:
77%
Az elképesztően magas igények kialakulásáért nagyrészt a tömegkultúra által közölt "értékrend" a felelős. Az elmúlt fél évszázadban a tömegtájékoztatás minden platformján sikerült az emberek addigi emberközpontúbb értékrendjét leépíteni, hogy helyébe az új kerüljön. Ez az új értékrend pénz központú, önző. Ennek megfelelően aki magáénak tudja, belekerül ebbe a hazug világba. Azonosul a leközölt sztárokkal, azonosul az életükkel, elfogadja azt a többnyire elkorcsosult értékrendet, amelyet igyekeznek az emberekbe sulykolni. X Y sztár, híres ember ezt meg azt csinálta, így vagy úgy lett sikeres, elismert. A nők jobban befolyásolhatók az új dolgok által. Kialakul bennük egy világ, amely az esetek többségében köszönőviszonyban sincsen azokkal az értékekkel, amelyeket mondjuk az a férfi képvisel, aki szeretné megismerni és valamivel földhöz ragadtabb. Persze fordított helyzetben is vannak példák, de mint írtam, a nőket jobban tudja manipulálni a tömegkultúra. Az összes sztereotípia, ami pl. a legyen saját lakásod, autód, egzisztenciád, mind ennek a megnyilvánulása, ahogy mondani szokták, manapság, mai világ. Remélem tudtam segíteni. 36 F
2016. aug. 20. 11:58
 32/38 anonim ***** válasza:
74%
van sok normális nő, csak nagyon nehéz megtalálni őket, az arany is azért olyan értékes, mert nem sok van belőle, nem minden bokorban van
2016. aug. 20. 12:59
 33/38 anonim ***** válasza:
49%

Én nem tudom, hogy ti milyen körökben mozogtok, de az én környezetemben annyi átlagos, normális pár van ilyen szempontból. Szépek, kevésbé szépek, helyesek, aranyosak, átlagos keresettel férfi is, nő is, megosztják amijük van.

Mellesleg a kedvesem zirka 5 éve egy ősöreg Wartburggal jött értem az első randira. Na és?

Ezek a hülye általánosítások meg közhelyek nagyon bénák, amivel sokan itt dobálóznak.. Igenis vannak normális nők és normális férfiak, ki-ki a maga egyéni hibájával és hiányosságával.

27/N

2016. aug. 20. 13:42
 34/38 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem akkor is a te ízlésedről is nagyon elmond valamit, ha CSAK ilyen nőkbe futsz bele, vagy inkább csak áltatod magad, és mindenki lekoptat a személyiséged miatt. Mert ha valaki ilyet tol ismerkedésnél az automatikusan lapát, még ha 100an le is pontiznak érte, de könnyű kiszagolni ha valaki nőgyűlölő hisztigép és az aztán tényleg minden, csak nem vonzó.

Egyébként a felsorolásban a kedvencem a kocsi mindig, szerintem a legtöbb nőt bazira nem érdekli, hogy milyen kocsid van, pont nem ők az autóvásárlás célközönségei, akik már 2 évesen is matchboxokkal játszottak, de mindegy.

Mindenkinek mások az igényei, nekem nem kell, hogy havi 500at hozzon haza a párom, de segtíséget el is várok tőle, minthogy ketten tegyünk be a kasszába, felezzük a kiadásokat, és a házimunkát is.

2016. aug. 20. 13:44
 35/38 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok és eddig még komoly kapcsolatom nem volt.

Hàt nem tudom mennyire rossz helyen keresem a nőket, szerintem nagyjàból mindegy hol keresi az ember, iskola, színhàz, étterem, koncert, vasútàllomàs, tényleg bàrhol lehet.

Én itt akarok élni, itt akarok megöregedni, magyar feleséged akarok, pedig nem vagyok teljesen egészében magyar.

2016. aug. 20. 14:25
 36/38 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell 6 audi, sem akkora izmok, amikkel át tudsz hasítani egy hegyormot, csak ne legyél ekkora csicska...

Akkor kellenek az ilyen extrák, ha unalmas, komplexusos kisember vagy, aki max a felszínes csajokat tudná bevonzani az általad leírt dolgokkal, mert a normálisok hanyatt homlok menekülnek előle.

2016. aug. 20. 15:34
 37/38 anonim ***** válasza:
78%

Én már csak azért se jönnék össze veled, mert biztos, hogy teljesen ellenkezik a mentalitásunk. Én nem értem miért követelmény, hogy magyar legyen a párom, vagy itt éljük le az életünk.

Engem a világra szültek, és nem Magyarországra. De ez is nyilván azért van, mert nő vagyok, nem?:D És csak azért kell nekem a Merci meg a 16 szobás villa 2 személyre is mert XX kromoszómával születtem.

És tökre nem azért, mert semmi közös nincs a 2 emberben, meg minden embernek mások lehetnek az igényei.

Ez csak olyan... női dolog...:D

2016. aug. 20. 15:58
 38/38 anonim ***** válasza:
Idiótákkal ismerkedsz! Próbálkozz más nőkkel.
2016. aug. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!