Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van akkora elképesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van akkora elképesztő igényük a nőknek?

Figyelt kérdés
Ha nem vagy extra jó képű, pénzes, saját lakásos, saját gépkocsis, akkor a kutyának sem kellesz.
2016. aug. 20. 08:38
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
53%

Mind pipa. Szerinted van valakim?

Felejtsd el ezt nem ezen múlik.

2016. aug. 20. 08:48
 2/38 anonim ***** válasza:
47%

Hozzá szoktak a kényelemhez, luxuscikkekhez. általában ezek után mennek, hogy ne érje őket rossz, és a jobbmodú hapsik alátesznek mindent, Igy élnek gondmentes életet és válogatnak a habokközt, ha valakinek nincs meg ez, azt kerülik. 10%-a a felsőbb réteg akik után megvesznek, csak ott már egy férfire több nő is jut, és a nők egymást szedik szét meg csalódnak hogy milyenek a férfiak, hogy másik nővel szóba mert állni..

Amelyik férfi meg úgymond "normális" életszinvonalat él, azokon átnéznek meg unalmas nekik, és előszeretettel osztogatják, oktatják őket, alázzák, lenézik, s dobálják feléjük az igényeket.

Ebből is önsajnálkoznak, mártirkodnak hogy miért nincs normális férfi, meg miért nem kezdeményeznek a férfiak. (Kicsit sem kétszinü) De nagy általánosságba a társadalomba ez meg van engedve nekik, meg ebbe mi a baj..

2016. aug. 20. 08:53
 3/38 anonim ***** válasza:
61%
Mert a r!bancok kellenek nektek akik a pénzre mentek a normális lányokat meg lefintorogjátok.
2016. aug. 20. 08:55
 4/38 anonim ***** válasza:
78%
próbálj olyanokkal ismerkedni, akik hasonlóak hozzád! külsőben,belsőben,pénzügyi háttérben... ha van elég jó emberismereted, meg is fogod találni az ideális partnert :) ne add fel!
2016. aug. 20. 09:00
 5/38 anonim ***** válasza:
59%
Mert kizárólag gyönyörű lányokkal próbálkozol. Ha ő szép arcú, elvárhat magának egy jóképű pasit szerintem.
2016. aug. 20. 09:05
 6/38 anonim ***** válasza:
66%
Tudjátok, engem az itt felsoroltak hidegen hagynak, csak annyi a kikötésem a külsővel, hogy egészséges legyen. Mégis úgy veszem észre, hogy a normális nők manapság senkinek sem kellenek. :D
2016. aug. 20. 09:08
 7/38 anonim ***** válasza:
85%
Közhelyek... Vagy neked vannak akkora elvárásaid a nők felé, hogy csak azok érdekelnek, akikhez ezek mind kellenek... Valamit valamiért.
2016. aug. 20. 09:24
 8/38 anonim ***** válasza:
17%

A való életben mutassatok már egyetlen normális nőt!!!

Komolyan, akárhányszor leírom ide, komolyan még adok címet is ha kell, ahol tudunk találkozni...

Mert itt a neten írni könnyű,hogy ki milyen.

De a való életben én is sajnos kizárólag olyanokkal találkozom nőkkel,akiknek a fentiek számítanak kizárólag,amit a Kérdező is írt... :/

Főképp az,hogy jóképűnek szülessen valaki.

25/F

2016. aug. 20. 09:25
 9/38 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak elvárásaim, de nem ilyenek, mint a nőknek.

Nekem lehet szegény is stb. Szép legyen az arca, nekem legyen szép.

Nem olyan rég beszéltem egy lánnyal, megkérdezte tőlem, hogy kivel élek, elmondtam neki, hogy anyukámmal élek.

Ezután már nem keresett, pedig tök normálisnak tűnt, rendes volt, kár érte meg szép is volt.Ja és nem volt gazdag se.

2016. aug. 20. 09:30
 10/38 anonim ***** válasza:
86%

Ha így is szerez magának pasit, akkor azért annyira mégsem elképesztő az az igény. Az, hogy te ennek nem felelsz meg, az szomorú, de a nő részéről ez lényegtelen, neki így is jut pár. És ha ilyen igényei vannak, amiknek megfelelő férfiak meg összeállnak vele, akkor talán tényleg megalapozott az igény a részéről. Tudom, ilyet istenkáromlás mondani ezen az oldalon, mert itt az a menő, ha valaki a legutolsó csövessel is összeállna, de közben meg mondja, hogy még így sem talál normálisat- talán ez a probléma, egyébként-, de sajnos a világ úgy általában, a párkeresés meg különösen nem az igazságosságon és mások lelkének pátyolgatásán alapul. Nekem ennél jelentősen több igényem van (mondjuk, a leírásban ezek pont nincsenek benne), aztán valahogy mégis találtam párt, kb pillanatok alatt. És igen, valóban szomorú, el kellett utasítani ezért egy csomó pasast, akik utána bizonyára hasonló kérdéseket tettek fel maguknak, de ha egyszer elejétől kezdve látja az ember, hogy nem működik? Most az lényegtelen, hogy azért nem, mert kevés a pénze és folyamatosan többet akarnék, vagy azért, mert nem tetszik ránézésre és nem tudnék vele lefeküdni, vagy azért, mert a személyisége visszataszító számomra, ez részletkérdés, végső soron mindegyik szakításhoz vezetne, ha ennek ellenére összeállnék valakivel. Nem jobb ezt egyből letisztázni?

Magadban is olyan elvárásokat kell megfogalmazni, amik teljesíthetőek ugyan, de szelektáló erejűek, és akkor te is pikk-pakk találsz párt, mert érted, ha a cukrászdában van 20 féle süti, és te ott gondolkodsz a bőség zavarában éjszakáig, akkor a végén bezár a cukrászda, és te meg ott maradsz süti nélkül. De ha van egy határozott elképzelésed, hogy te csokitortát kérsz a cukrászdából, akkor van max 2-3 féle csokitorta, abból könnyebben kiválasztod, ami neked tetszik- ha éppen elfogyott, akkor mész a következő cukrászdába, de mindenesetre nem pazaroltad el az egész napod azon gondolkodva, hogy most krémes legyen, sajttorta, vagy macaron, amíg végül mind elfogyott, és utána szidod a sajttortákat, hogy ejnye, miért nem voltál jó neki.

2016. aug. 20. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!