Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van akkora elképesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van akkora elképesztő igényük a nőknek?

Figyelt kérdés
Ha nem vagy extra jó képű, pénzes, saját lakásos, saját gépkocsis, akkor a kutyának sem kellesz.
2016. aug. 20. 08:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, annyit elárulnál magadról, hogy hány éves vagy és hogy neked milyen a zsánered? Talán tényleg ott van a hiba, hogy nem a normálisak közül válogatsz...
2016. aug. 20. 11:07
 22/38 anonim ***** válasza:
59%
#15 bem próbáltad mindenütt. Errő ennyit!
2016. aug. 20. 11:09
 23/38 anonim ***** válasza:
26%
Genetikailag beléjük van kódolva a felszínesség és a válogatás. Na meg lusták is megdolgozni a pénzért és a jólétért, egyszerűbb beleülni a készbe.
2016. aug. 20. 11:17
 24/38 anonim ***** válasza:
36%

"A való életben mutassatok már egyetlen normális nőt!!!

Hozzászólnék.

Azért érdekes hogy neten+való életben összes nő NORMÁLIS nőnek vallja magát.Nekik belső számít a külső nem fontos. Felőle lehet a férfi nagyon szegény mert neki nem számít a pénz...blablabla.:D

2016. aug. 20. 11:20
 25/38 anonim ***** válasza:
76%
Szombati síróparti beindult :D
2016. aug. 20. 11:42
 26/38 anonim ***** válasza:
36%
#25 Ha valóban normális lettél volna, megbecsültek volna.
2016. aug. 20. 11:44
 27/38 anonim ***** válasza:
50%

" Ha ő szép arcú, elvárhat magának egy jóképű pasit szerintem"

a baj az, hogy a bányák is jóképűt akarnak.

2016. aug. 20. 11:45
 28/38 anonim ***** válasza:
11%

25-ös.

Valószínűleg akkor te sem a normális srácokkal kezdtél,hanem a tipikus macsó kategóriával. Akkor pedig nem kell csodálkozni... :)

Én például elképzelni sem tudnék olyat,hogy hasonlót csináljak egy nővel is...

Nos ezért nem érdeklem a nőket,mert értelmes,gondolkozni tudó, és rendes vagyok. Velem lehet számolni,számítani rám, stb. És ez bizony nem izgalmas a nők számára.

A megalázó,bunkó kategória kell nekik,akik "izgalmasak".

Hát akkor legyen így.

25/F

2016. aug. 20. 11:45
 29/38 anonim ***** válasza:
56%

Jogos amit ír aqer, a legcsúnyább nők is kizárólag jóképűt akarnak,pontosan ez itt a gond.

Volt olyan, hogy beszélgettem egy aranyosnak tűnő csajjal neten, hát nem volt az a legszebb kategória,de beszélgettünk,és jól kijöttünk. Közel is lakott,volt közös ismerősünk is,mint kiderült utána szóval elvileg rendben volt minden.

Már ájuldozott hogy milyen rendes,és értelmes vagyok,és milyen ritka ez...

Aztán jött a szokásos fekete leves,a képcsere.

És onnantól még csak vissza sem írt.

Pedig nem vagyok csúnya sem,adok is magamra. Ő meg hát még adni se igazán adott magára,de aranyos csaj volt, gondoltam majd kiderül élőben és hátha jól kijövünk és túllépünk a külsőségeken,mert én mindenkinek szeretek esélyt adni.

Hát én nem kaptam soha esélyt sem...

25/F

2016. aug. 20. 11:51
 30/38 anonim ***** válasza:
47%
igen, előző, sajnos így van ez.
2016. aug. 20. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!