Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jó abban a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban a nőknek, hogy már első vagy második alkalommal bújnak is ágyba a pasival? De még a szolidak is.

Figyelt kérdés
Eddig 7 párom volt, mind rögtön bújt volna velem ágyba, vagy meg is történt a dolog. Pedig megválogattam kikkel kezdek, szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel. Volt közöttük konzervatív típus is, hogy a pasi tegyen lépést stb. De én nem szoktam elsőre lépni, mégis az összes nő már húz az ágyba. Olyan hű de jó pasi sem vagyok, bő átlagos. Miért nem lehet ezzel a dologgal várni 3-4 hetet? Ugye emiatt volt már buktám is, hogy szinte beleerőszakolt elsőre a szexbe, aztán másnap közölte, hogy jó volt a dugás, de nincs kémia, így ennyi volt a dolog. Mi jó ebben nekik?
2016. aug. 9. 20:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%

Én senkivel nem tudok lefeküdni azonnal. Ha még csak újonnan ismerem, akkor hónapok is kellenek, mire meg tudok bízni benne.

20L

2016. aug. 9. 21:01
 2/33 A kérdező kommentje:
Jó első, te vagy az ezerből 1 vagy 2, aki ilyen. Ritka faj vagy... A másik pedig az, hogy nem tudhatod, hogy ha nem fekszel le elsőre a nővel, milyen reakciót vált ki belőle. Egyikkel nem akartam elsőre, rögtön csődtömegnek hitt, ott is hagyott. Tehát ez a másik véglet.
2016. aug. 9. 21:03
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Krónikus szeretethiány, meg a média is ebbe az irányba visz mindenkit, hogy így 'kell' csinálni.

Én is beleestem ebbe, de szerencsére már kinőttem.

2016. aug. 9. 21:06
 4/33 anonim ***** válasza:
53%

Én se feküdnék le soha egy pasival az első pár randi után. Ettől nagyobb tartásom van, nem vagyok egy r..bnc.

Párommal 4 hónap után bújtunk ágyba, ő nekem az első volt. Azóta is együtt vagyunk.

Tudod, ezért kéne tartalmas mély kommunikációkat folytatni egymással, hogy megismerd őket. A beszélgetésből simán leszűrhető, hogy ki milyen és mit akar!

Van, aki jó színész, és simán el tudja játszani, hogy milyen szolid kislány, miközben egy r..bnc.

2016. aug. 9. 21:08
 5/33 Noren1989 ***** válasza:
2016. aug. 9. 21:09
 6/33 anonim ***** válasza:
80%

Hmmm 1x volt h masodik randin szex is volt

De ott megeleozte fel ev internetes ismeretseg napi szinten majd napi 2-3 ora telefonalas

Es brutalisan megvolt a kemia is

Csak azert nem az elson mert hat na azert ...

Azota a parom 6 eve

2016. aug. 9. 21:10
 7/33 anonim ***** válasza:
61%

Ezt döntsék el ők.

Nem kell elítélni azokat, akik már az első randin ágyba bújnak, mert annyira működik a kémia. Ettől automatikusan még nem ribizli a nő és nem egyéjszakás a pasas.

2016. aug. 9. 21:10
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

"szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel"

ennek nem sok köze van ahhoz, hogy adott nő mikor fekszik le valakivel :)

2016. aug. 9. 21:12
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, úgy néz ki, én leszek az 1000-ből a 2. :)

Én sem tudok azonnal lefeküdni senkivel, nálam lassú folyamat a bizalom felépülése, és ezzel együtt az intim közeledés a másik felé.

2016. aug. 9. 21:29
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, milyen nőkkel hozott össze a sors, én nem ilyen vagyok, szóval biztos a kevés kivételhez tartozom. Különben meg az itt siránkozó pasik, akiknek nincs sikerük a nőknél, örülnének, ha a helyedben lennének. :-)
2016. aug. 9. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!