Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó abban a nőknek, hogy már első vagy második alkalommal bújnak is ágyba a pasival? De még a szolidak is.
Én senkivel nem tudok lefeküdni azonnal. Ha még csak újonnan ismerem, akkor hónapok is kellenek, mire meg tudok bízni benne.
20L
Krónikus szeretethiány, meg a média is ebbe az irányba visz mindenkit, hogy így 'kell' csinálni.
Én is beleestem ebbe, de szerencsére már kinőttem.
Én se feküdnék le soha egy pasival az első pár randi után. Ettől nagyobb tartásom van, nem vagyok egy r..bnc.
Párommal 4 hónap után bújtunk ágyba, ő nekem az első volt. Azóta is együtt vagyunk.
Tudod, ezért kéne tartalmas mély kommunikációkat folytatni egymással, hogy megismerd őket. A beszélgetésből simán leszűrhető, hogy ki milyen és mit akar!
Van, aki jó színész, és simán el tudja játszani, hogy milyen szolid kislány, miközben egy r..bnc.
Hmmm 1x volt h masodik randin szex is volt
De ott megeleozte fel ev internetes ismeretseg napi szinten majd napi 2-3 ora telefonalas
Es brutalisan megvolt a kemia is
Csak azert nem az elson mert hat na azert ...
Azota a parom 6 eve
Ezt döntsék el ők.
Nem kell elítélni azokat, akik már az első randin ágyba bújnak, mert annyira működik a kémia. Ettől automatikusan még nem ribizli a nő és nem egyéjszakás a pasas.
"szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel"
ennek nem sok köze van ahhoz, hogy adott nő mikor fekszik le valakivel :)
Kérdező, úgy néz ki, én leszek az 1000-ből a 2. :)
Én sem tudok azonnal lefeküdni senkivel, nálam lassú folyamat a bizalom felépülése, és ezzel együtt az intim közeledés a másik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!