Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jó abban a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban a nőknek, hogy már első vagy második alkalommal bújnak is ágyba a pasival? De még a szolidak is.

Figyelt kérdés
Eddig 7 párom volt, mind rögtön bújt volna velem ágyba, vagy meg is történt a dolog. Pedig megválogattam kikkel kezdek, szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel. Volt közöttük konzervatív típus is, hogy a pasi tegyen lépést stb. De én nem szoktam elsőre lépni, mégis az összes nő már húz az ágyba. Olyan hű de jó pasi sem vagyok, bő átlagos. Miért nem lehet ezzel a dologgal várni 3-4 hetet? Ugye emiatt volt már buktám is, hogy szinte beleerőszakolt elsőre a szexbe, aztán másnap közölte, hogy jó volt a dugás, de nincs kémia, így ennyi volt a dolog. Mi jó ebben nekik?
2016. aug. 9. 20:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nézd, ha legkésőbb a 2-3. randi után nem vállalja be, akkor veszett fejsze nyele. Magyarul: csak hülyít téged, és nem veheted komolyan.

Másfelől gondold végig az ő szempontjából: megfelelsz az elvárásaink, de tudni akarja, hogy a szexuális igényeitek is megegyeznek.

Ez így normális. Képzeld mi lenne, ha összeköltözés utána derülne ki, hogy szex közben mindketten másra vágytok. Akkor fölösleges volt az eddig időhúzás?

2016. aug. 18. 11:10
 32/33 anonim ***** válasza:
Én pl. már feküdtem le úgy, hogy előtte éjjel -nappal beszéltünk 2 hétig. És hivatalosan az első személyesebb találkozónkon megtörtént. De sem idegen nem volt már nekem, sem bi.bi nem vagyok. Csak egyszerűen vele akartam lenni és pont.
2016. aug. 23. 09:52
 33/33 anonim ***** válasza:
sem ri.bi
2016. aug. 23. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!