Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jó abban a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban a nőknek, hogy már első vagy második alkalommal bújnak is ágyba a pasival? De még a szolidak is.

Figyelt kérdés
Eddig 7 párom volt, mind rögtön bújt volna velem ágyba, vagy meg is történt a dolog. Pedig megválogattam kikkel kezdek, szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel. Volt közöttük konzervatív típus is, hogy a pasi tegyen lépést stb. De én nem szoktam elsőre lépni, mégis az összes nő már húz az ágyba. Olyan hű de jó pasi sem vagyok, bő átlagos. Miért nem lehet ezzel a dologgal várni 3-4 hetet? Ugye emiatt volt már buktám is, hogy szinte beleerőszakolt elsőre a szexbe, aztán másnap közölte, hogy jó volt a dugás, de nincs kémia, így ennyi volt a dolog. Mi jó ebben nekik?
2016. aug. 9. 20:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
43%
És a várásban mi a jó? Sosem értettem. Tizenévesen még persze oké, de 25-30 körül már mire várjon az ember? Jó eséllyel túl van már néhány randin, szexen, akár szülésen is, nincs értelme szemérmeskedni. Ha megvan a kémia, és valamennyire már látja, milyen ember lehetsz, és úgy érzi, hogy passzolnátok, akkor ideje kideríteni, hogy az ágyban is megvan-e az összhang. Ha máris le akar veled feküdni, minek hazudjon és játssza meg magát?
2016. aug. 9. 21:49
 12/33 anonim ***** válasza:
Én épp eleget sietek az élet más területein, a szerelemben ne kelljen már rohanni, úgy nem lehet eléggé kiismerni egymást.
2016. aug. 9. 21:50
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

11-es, az nem megjátszás, ha valakihez lassan közeledsz.

Számomra elképzelhetetlen, hogy csak úgy random lefeküdjek valakivel, tök mindegy milyen jól néz ki.

Egy ismeretlen, ki tudja milyen szándékkal, semmi nincs a másik homlokára írva.

2016. aug. 9. 21:54
 14/33 anonim ***** válasza:

Én nem vártam el soha h rögtön az első randin odaadja magát teljesen. 1 hónapot szeretek eltölteni egy lánnyal :D megismerni hogy mégis a személyisége bejön e és csak utánna szerelmeskedni :DD

Volt egy lány az életemben akivel 1 évig beszélgettem és csak utánna feküdtünk le. Az más kérdés h őt a sors vette el tőlem...

De tény jobb várni és nem rohanni.

hisz egymás felfedezése megismerése oly varázsos időszak

33F

2016. aug. 9. 22:01
 15/33 anonim ***** válasza:
Mert úgy vannak kondícionálva a mai nők, azt remélik, a jó szexszel tudják majd megfogni a pasit. Tévhit.
2016. aug. 9. 22:03
 16/33 anonim ***** válasza:
#11 a varasban az a jo h nem egy vonzo testtel fekszel ossze a pillanat heveben (biztos meg van ennek is a kulonlegessege) hanem valakivel,akit picit jobban ismersz,akinek nem csak a farka meretere es a lepedoakrobatikajara vagy mar kivancsi,hanem ha reggel melletted ebred akkor erzesek is vannak,nem csak pajkos osszekacsintas. Es azert mert a testem nem adom barkinek,meg akkor sem ha veszettul kivanom elsore is.A durr bele-vel kimarad az udvarlasi fazis egy fontos resze,ami sok esetben megalapozna a kotodest.
2016. aug. 9. 22:29
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem jó az ágyban, kár erőltetni a kapcsolatot. Egy felnőtt férfi már nem lesz jobb az ágyban, derüljön ki az elején, ha amatőr.
2016. aug. 9. 22:41
 18/33 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes ez az oldal, csomó kérdés van amit elolvasok és örülök, hogy mások is végre látják ugyan ezt. Erre mindig megjelenik az a 90%-nyi válaszoló akik leírják, hogy ők nem ilyenek. Nem értem. Nyugi kérdező, tudom miről beszélsz, ne érezd egyedül magad. Én fel is fügesztettem a nő keresési ügyletemet. Economic módban félre van téve. Sőt, néha meglepő, ha egyáltalán gongolt egy pillanatig is a kapcsolatra a dugáson kívül.
2016. aug. 9. 22:46
 19/33 anonim ***** válasza:
Mindkét oldal fel tudna hozni érveket és ellenérveket, tök felesleges ezen vitatkozni. Ha neked ez fontos, akkor beszéld meg a nőkkel, max. nem passzol az értékrendetek. Így legalább időben kiderül a dolog és nem vesztegetitek egymás idejét.
2016. aug. 9. 23:06
 20/33 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
sokkoló faktor: a nők is élvezik a szexet.
2016. aug. 9. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!