Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jó abban a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban a nőknek, hogy már első vagy második alkalommal bújnak is ágyba a pasival? De még a szolidak is.

Figyelt kérdés
Eddig 7 párom volt, mind rögtön bújt volna velem ágyba, vagy meg is történt a dolog. Pedig megválogattam kikkel kezdek, szép, ápolt, magasan kvalifikált, diplomás, okos nőkkel. Volt közöttük konzervatív típus is, hogy a pasi tegyen lépést stb. De én nem szoktam elsőre lépni, mégis az összes nő már húz az ágyba. Olyan hű de jó pasi sem vagyok, bő átlagos. Miért nem lehet ezzel a dologgal várni 3-4 hetet? Ugye emiatt volt már buktám is, hogy szinte beleerőszakolt elsőre a szexbe, aztán másnap közölte, hogy jó volt a dugás, de nincs kémia, így ennyi volt a dolog. Mi jó ebben nekik?
2016. aug. 9. 20:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindig az 1. nap volt szex a barátnőimmel. 5 év 4 hölgy. Akivel nem, avval késébb Sem, hiába Volt több randi.
2016. aug. 10. 06:12
 22/33 anonim ***** válasza:
51%
Itt nem az élvezésről van szó, hanem arról, hogy nincs tartás bennük. Első nap megdugatják magukat.
2016. aug. 10. 08:10
 23/33 anonim ***** válasza:

A kérdéssel alapvető probléma, hogy ÁLTALÁNOSÍT. Helyesebb lett volna úgy kiírni, hogy "Mi jó abban a nők egy részének..." - és akkor nem jönnek a cáfolatok, hogy xy felhasználo nem olyan, hanem tiszta, hogy nem az összes nő ilyen (ami tény), a kérdezőnek viszont pechje van, mert valamiért sorozatosan olyanokba botlik.

Csak mert valaki nem szereti elkapkodni az ismerkedést és nem bújik azonnal ágyba valakivel, még élvezheti a szexet, ennek ehhez semmi köze.

2016. aug. 10. 09:53
 24/33 anonim ***** válasza:

En sem tudnek elso randin egy ismeretlennel lefekudni. Es a kornyezetemben is vannak paran, akik igy vannak ezzel. :)

Persze ribi ismeroseim is vannak, de azert ok sem teszik szet minden randin.

:D

2016. aug. 10. 10:16
 25/33 anonim ***** válasza:

13-as: A válaszom nem a tempóra vonatkozik, hanem a nyíltságra. Te olyan típus vagy, aki szereti, ha lassan mennek a dolgok, de ha mondjuk egy hónap randizgatás után érzed azt, hogy le akarsz vele feküdni, te sem színészkednél még két hónapot, nem? Nálunk ugyanez, csak mi korábban érezzük. És szerintem úgy helyes, ha ezt kinyilvánítjuk, és nem játsszuk a szűzlányt, csak mert úgy illik.

16-os: Attól, hogy valakit hamar megkívánok, még nem csak a teste vonzó, önmagában egy szexi test nem is elég ahhoz, hogy beindítson. Ha már randiztunk, nyilván beszélgettünk is, így egy alapképem már van róla. Az viszont tény, hogy nem vagyok valami érzelmes típus, és alapvetően nem kötődést keresek (bár lett már több éves kapcsolatom elsőrandis szexből is). Gondolom, a kérdező is hasonló nőket fogott ki. De az életben az a szép, hogy mind különbözőek vagyunk, mind másra vágyunk.

2016. aug. 10. 11:01
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nők hülyék.

Menj, keress egy takaros barlangot egy erdőben, ahol nem ér el ez a női nonszensz, és kezdj egy új, békés életet.

Sok sikert!

2016. aug. 10. 12:36
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi jó a nőknek, csak hogy nekem mi jó. Ha lefekszem valakivel az első randin, hát azért teszem, mert szimpatikus, kedvelem, el tudom képzelni vele hosszú távon és mert kívánom. Nagy szexuális étvágyam van és számomra nagyon fontos a sex. Várjak hónapokat, hogy kiderüljön, hogy nem illünk össze ezen a téren? Minek?
2016. aug. 10. 16:28
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem kell heteket meg hónapokat várni. Férfi vagyok és egyáltalán nem érzelmi okok miatt nem tetszik ez az azonnali dugás. Első találkozáskor konkrétan egy vadidegen ember szervezetébe dugnám be a farkam. Ez az ami sok nekem. Ennyi idő alatt a nevét sem tudom megjegyezni vagy hogy egyáltalán honnan jött vagy mit akar. Reggeltől estig együtt vagyunk akkor talán este már nyugodtabban lógatok be.
2016. aug. 10. 17:37
 29/33 anonim ***** válasza:
Hat,nem tudom.... En az elso Randi elott mar beszelgetek a ferfiakkal annyit,hogy a nevenel joval tobbet tudok! Randizni se megyek el akarkivel. Szoval,nem akarkivel mwg vadidegennel fekszem le.
2016. aug. 10. 18:19
 30/33 anonim ***** válasza:
Bizonyos nőkhöz, ha odmész az utcán és leszólítod zokon veszik, mert idegen vagy és nem szeretik, ha idegenek leszólítják őket. Ennek itt gyakon is hangot szoktak adni. Másik nőknek meg az kell, hogy megdugd az első randin. És puhapõcs vagy, ha nem teszed.
2016. aug. 10. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!