Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a nőknek csak a testem kell?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 22:04
1/9 anonim válasza:
Talán mert a nőket is vonzzák a szép dolgok. Lazább kapcsolatban még elmegy, hosszútávon viszont nem.
2/9 anonim válasza:
Én komolyan örülök neki, hogy nem vagyok se jó képű, se izmos. Ez egy jó szűrő.
3/9 anonim válasza:
Miért? Jobb lenne, ha a pénzed kéne neki?
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, de használ ki, amíg megteheted. :D
5/9 anonim válasza:
Még a tested se, csak a kinézet=pénz szaga, nők túl nyomó többsége romlott, felszinességből él. kerülik a komolyabb dolgokat, félnek a felelősségvállalástól ez meg egyenesen halálba viszi az utódpótlást
6/9 anonim válasza:
Hát mert lehet, hogy csak ennyi benned az érdekes...
8/9 anonim válasza:
Az emberek alapvetően külső alapján ismerkednek. Ezek szerint a személyiséged nem elég vonzó a testedhez képest.
9/9 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor nem értem, hogy mi ezzel a baj.
Inkább örülj neki, hogy nem csak a pénzed kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!