Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lúzerek találták ki hogy alacsony pasi nem kell a
nőknek, hogy ezzel magyarázzák sikertelenségüket?
Természetesen nem igaz, hogy minden nő megveti az alacsony férfiakat, de szerintem azt se lehet mondani, hogy ez ne lenne sok nőre igaz.
2016. aug. 9. 17:47
2016. aug. 9. 17:48
Lényegében jól összefoglaltad a lényeget.
2016. aug. 9. 17:51
Nagyon sok nőt láttam, hogy azt írták vagy mondták hogy 185 cm alatt nem férfi a férfi most akkor én 182 cm törpének számítok vagy mi ? -.-" És sajnos nem a lúzer alacsony pasik találták ki...
2016. aug. 9. 17:55
Többször próbáltam ismerkedni alacsonyabb pasival, abszolút rugalmas vagyok a magasságot illetően. Max. fél fejjel voltam magasabb, de így is éreztem mindháromban a görcsölést, amire soha nem adtam okot. A gond az alacsony pasik mentalitásában van, nem azokban, akikkel járnak.
2016. aug. 9. 17:57
# 6 Hát igen mindig a férfi a hibás....
2016. aug. 9. 17:59
7/27 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy legalább 10 db 160 cm körüli pasit fel tudok sorolni, akik boldog kapcsolatban vannak....
# 8 Mi értelme van ennek a kérdésnek ? Sokkal fontosabb kérdések lehetnek, hogy a nők mért képmutatóak, mért mindig a férfi hibás mindennek, mért számit búzának vagy lúzernek az a férfi akinek nem volt párkapcsolata, míg a nőnél ez pozitív tulajdonság.... ? Miért nem rakod fel inkább ezeket a kérdéseket... ja h te nő vagy és tudod h ez így van.... lehet lepontozni, az okát is kérem h miért!
2016. aug. 9. 18:11
Ne játsszuk már a hülyét és ne csináljunk már úgy, mintha nem a magasság lenne az első számú szűrő a nőknél, ami a külsőt illeti. Hány olyan társkereső profil van, ahol egy k. szót nem ír a hölgyemény magáról, csak annyit, min. milyen magasnak kell lennie a férfinak.
Senki sem mondta, hogy egy alacsony férfinak kizárt hogy barátnője legyen, de azt azért ismerjük már el, hogy nagyon, nagyon komoly versenyhátrányban vannak az átlagmagasság alatti urak és a hölgyek többsége kategorikusan kizárja, hogy alacsony férfival álljon össze.
Magam a szerény 183 cm-es (már ha kihúzom magam rendesen) magassággal is érzem, hogy sokkal inkább a nálam magasabb férfiakat kedvelik a nők, szóval legalább ne lúzerpasizzuk már le azt, aki nem fogta ki a genetikai lottót.
2016. aug. 9. 18:33
nem! ezt a való élet találta ki! nézz meg 1 társkereső profilt alacsony pasik kíméljenek ! meg gyakran látok melák férfiakat jó nővel.
2016. aug. 9. 18:37
Kapcsolódó kérdések: