Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van akkora elképesztő igényük a nőknek?
Elkeserítelek, mióta Chryslerrel járok, csak a felszínes lotyók találnak meg. Azt hiszik nagy lóvé volt, és biztos sok pénzem van. Hát hengerfejesen vettem meg, és mivel autószerelő vagyok, meghengerfejeztem benn a cégnél, így nem sok pénzbe fájt. Prémium kategóriás autó egy tök átlag autó áráért, meg egy marék szerencse, hogy nem hengerfej repedt volt. Eredetileg üzlet miatt akartam megvenni, tovább adni, de aztán annyira megtetszett, hogy inkább megtartottam. Szép autó, azért vettem meg, és azért tartom meg, mert kényelmes.
Amikor kérdezik mivel foglalkozom, akkor általában pofa leszakad, mert nem vagyok milliomos, csak egy főállásban autószerelő, mellette egy KICSI vállalkozásom van. De tovább megyek. Aki nem a felszínességre bukik, azt nem fogja érdekelni az autód, pont nem érdekli a pénzed és az autód. Aki ma észrevesz a mostani autómban, de eddig nem vett észre a régi tök átlag autómban, az mehet melegebb éghajlatra. Ugyanis én ültem abban az (egyébként nagyon jó állapotú és nagyon megbízható) autómban, ahogy a mostaniban is. Semmi nem változott, csak egy tárgy, amibe a seggemet beleteszem. Nem az autó és a pénz teszi az embert, hanem a tudás. Én a földön élek, nem a facebookon, meg hasonló internetes oldalakon, ahol postoljuk a nem létező dolgokat, többet között a pénzességet, a jó kedvet... nincs magamutogatás részemről. Olyan valakit keresek társként az életemre, aki hasonlóan gondolkodik.
11-es.
Mindenhol próbáltam már,de tényleg. Nem tudok olyan helyet mondani,ahol ne próbáltam volna. De sajnos egyetlen egy darabbal sem találkoztam soha életemben sajnos... pedig sok helyen megfordultam...
10-es.
Ez mind szép és jó amit írsz, egyetlen gond van vele. Ő nem nő,hogy válogathasson... Tudod átlagos kinézettel született férfiként a legtöbben örülnek,ha egyáltalán szóba állnak velünk nők,nemhogy még válogathassunk is.
Velem mondjuk még szóba sem állnak,de ez egy másik kérdés.
25/F
Egy olyan férfiba vagyok szerelmes, akinek egyik sincs a fentiek közül.
De már unom a magyarázkodást, hiszen akik ennyire nem ismerik a normális nőket (amilyennek én is tartom magam), hogy 30 éves korukig eggyel sem tudnak összejönni, azoknak kár. :D úgyis csak fújjátok továbbra is, hogy a felszínes női nem hibája az egész.
Az meg nem felszínesség, hogy csak a szép arc kell? Mert azért aztán meg kell küzdeni, nem csak te állsz érte sorba. Ha ezen felül valakit más nem is érdekel egy lányban, az akkor azt is fogadja el, hogy romlott lehet a belsője. De szerintem nem a lányt kell utálni meg itt lefitymálni, mert ő így is talál magának barátot.
N
Kicsit igen lenézem a nőket pont emiatt, hogy nem a belső értékeket keresik a pasiban, hanem a pénz, pénz, pénz. Az legyen neki, aztàn meg jön a szakítàs és nem tudjàk miért. Ja, hogy nem voltak egymàshoz illők?
Legalàbbis a nők 95%-nàl ez van. Tisztelet a kiv.
Én meg azt unom màr, hogy àllandóan a pénzről szól a kapcsolat is meg úgy minden.
Kérdező, a megélhetés pénzbe kerül, én magamat tartom el egyedül a saját lakásomban, amin van egy kis hitel (még kb. 4 évig), szóval van némi rálátásom, hogy mennyibe (aki albérletben él, az még többet fizet). Ha valaki nem csak járogatni akar, akkor előjön az összeköltözés, a közös család, gyerekek, ezek mind-mind kiadásokkal járnak. Na most ha nem segélyeken akarsz tengődni, akkor ezeket elő kell tudnod teremteni, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz vagy egyedül, hogy eltartasz-e valakit, aki rád van utalva (idős, beteg hozzátartozó, gyerek), vagy sem. Nekem ennyiből fontos a pénz, hogy ne nélkülözzünk, ne halmozzunk fel tartozásokat. Jól tudok gazdálkodni a pénzemmel, viszonylag jól osztom be, nem költök sokat, és megnézem, mit hol veszek, hogyan jöhetnék ki a legolcsóbban, de ne legyen az, hogy hó végén már nem tudok mondjuk kenyeret enni, és koplalok, mert nem marad rá való...
Na most ha együtt élek valakivel, akkor máris megnövekszik az étkezésre, tisztálkodásra szánt kiadás, a vízdíj, mindenki költ valamennyit ruházkodásra időnként, közlekedünk, mindegy, hogy tömegközlekedéssel vagy autóval, mindkét verziónak van költsége, ha lebetegszünk, akkor kellhet gyógyszer, gyógytea, gyógykenőcs...
Felsoroltam eddig bármi extrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!