Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi bajuk van azzal (társkeresési szempontból), ha egy srácnak nincsenek barátai? Talán nem élhet teljes életet nélkülük?
Nekem nagyon kevés barátom van, de azok igazi barátok, és bármikor bármiben számíthatok rájuk. Szóval nálam nem lenne gond, bár azt azért furcsállnám, ha szó szerint egyetlen barátja sem lenne.
Mi az oka egyébként?
Nincsen semmi bajom az ilyen srácokkal.Nekem sincsen csak egy olyan barátom,akiben megbízhatok.Szóval nálam ez nem kizáró ok :D
22/L
nem tudja magát elfoglalni
nem érti ha a másik barátokkal elmegy találkozni
ha nem kettesben akar elmenni valakivel akkor a másik fél barátait kell hozni
... meg azért csak van oka ha az embernek kb 1 barátja sincs
Nekem van néhány igazán jó barátom, de velük sem lógunk folyton egymás nyakán (már csak a távolság miatt sem), meg vannak egyéb ismerőseim is.
Na most ismerek olyan embert akinek tényleg semmilyen társasága nem volt (nem tartjuk a kapcsolatot rendszeresen, szóval most nem tudom, mi van vele), tanfolyamról ismerem. Sajnos nála tényleg olyan problémák merültek fel a baráthiány miatt, hogy egy idő után nagyon fárasztóvá vált a társasága. Ő nem az a típus, aki barátok nélkül is teljes életet él, csak már felnőtt, és nem tud jól alkalmazkodni másokhoz, és egyedül sem találja fel magát. Legalábbis akkoriban még így volt.
Ilyen nőben és férfiban egyaránt létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!