Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi bajuk van azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi bajuk van azzal (társkeresési szempontból), ha egy srácnak nincsenek barátai? Talán nem élhet teljes életet nélkülük?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Kinek van ezzel baja? Én csak örülök neki, amikor ilyen pasival járok. :)
2016. aug. 18. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Mert antiszociális jellemre és beilleszkedési problémákra utal, valamint arra, hogy majd ráakaszkodik a párjára.
2016. aug. 18. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nagyon kevés barátom van, de azok igazi barátok, és bármikor bármiben számíthatok rájuk. Szóval nálam nem lenne gond, bár azt azért furcsállnám, ha szó szerint egyetlen barátja sem lenne.

Mi az oka egyébként?

2016. aug. 18. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem, hogy bárkinek problémája lenne ezzel. Viszont a barátok hiánya gyakran (de nem mindig) alulfejlett szociális készségről árulkodik, ami egy kapcsolat kialakításánál/fenntartásánál is problémákat okozhat. Másrészt meg egy ilyen személy jóval nagyobb eséllyel akar 24/7 a barátjával/barátnőjével lenni, ami valljuk be, elég irritáló.
2016. aug. 18. 10:49
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

Nincsen semmi bajom az ilyen srácokkal.Nekem sincsen csak egy olyan barátom,akiben megbízhatok.Szóval nálam ez nem kizáró ok :D

22/L

2016. aug. 18. 10:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek barátaim, de el tudom magam foglalni egyedül, és ha lenne barátnőm, nem akaszkodnék rá.
2016. aug. 18. 10:50
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha így is teljes életet él valaki, azzal nincs baj, de az esetek többségében nem ez a helyzet, és a barátokkal nem rendelkező fél többnyire rátelepszik a párjára és ki akarja sajátítani.
2016. aug. 18. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

nem tudja magát elfoglalni

nem érti ha a másik barátokkal elmegy találkozni

ha nem kettesben akar elmenni valakivel akkor a másik fél barátait kell hozni

... meg azért csak van oka ha az embernek kb 1 barátja sincs

2016. aug. 18. 11:05
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
Mert manapság az adja az ember értékét, hogy hány embert ismer, mekkora és milyen hangos társaságban van. Akinek nincs (nagy) társasága, az nem értékes, tehát nem lehet vele villogni.
2016. aug. 18. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van néhány igazán jó barátom, de velük sem lógunk folyton egymás nyakán (már csak a távolság miatt sem), meg vannak egyéb ismerőseim is.

Na most ismerek olyan embert akinek tényleg semmilyen társasága nem volt (nem tartjuk a kapcsolatot rendszeresen, szóval most nem tudom, mi van vele), tanfolyamról ismerem. Sajnos nála tényleg olyan problémák merültek fel a baráthiány miatt, hogy egy idő után nagyon fárasztóvá vált a társasága. Ő nem az a típus, aki barátok nélkül is teljes életet él, csak már felnőtt, és nem tud jól alkalmazkodni másokhoz, és egyedül sem találja fel magát. Legalábbis akkoriban még így volt.

Ilyen nőben és férfiban egyaránt létezik.

2016. aug. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!