Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi bajuk van azzal (társkeresési szempontból), ha egy srácnak nincsenek barátai? Talán nem élhet teljes életet nélkülük?
Természetesen élhet teljes életet ha ő így elégedett. Van akinek elég a család férfi tagjaival való kapcsolat:testvér, apa, nagybácsi vagy munkakapcsolat is, és nem igényli a külön szórakozást.
Pl. egy fodrásznak is aki mindig nőkkel dolgozik ki is merül gyakran a szociális igénye.
Én inkább arra gondolnék, hogy neki van egy jól felépített kis világa, amiben mindenkinek megvan hogy milyennek kell lennie. Még az introvertált embereknek is van egy két bizalmasuk barátjuk, ha nem is rendelkeznek óriási ismeretségi körrel.
Egy kifejezett remete típusú embernél viszont akaratlanul felmerül a kérdés, hogy miért nincs igénye barátokra?
Nője válogatja. Most egy olyan nő, akinek sok barátja van, nyilván ugyanannyira szociális férfit keres magának. Ha neked nincsenek barátaid, valószínű, hogy azokkal a nőkkel amúgy sem passzolnátok össze, aki emiatt nem akar tőled többet.
Nekem nem lenne vele bajom, mert én sem vagyok egy könnyen barátkozó típus, és nekem sincsenek, így össze is passzolnék egy hozzád hasonló férfival (illetve össze is jöttem már :D).
Nos, nekem nincsenek barátaim és sose voltak (lány vagyok), és emiatt kb érzelmi analfabéta vagyok, nem tudom kiépíteni és kezelni a szociális kapcsolatokat, kicsit félek az emberektől, és nagyon zárkózott vagyok.
Vagyis már nem annyira, a barátom kihúzott ebből, és nagyjából az ő barátai az én barátaim is már, kezd javulni a helyzet, de én nem jönnék össze olyan emberrel, mint amilyen én voltam, kínszenvedés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!