Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy nagyon sztereotíp téma és sokan rinyálásból felhozzák, de egyre jobban azt látom, hogy ez nem tévedés vagy egy begyöpesedett buta szöveg. Konkrét példákat nem feltétlenül szeretnék sorolni, de azt hiszem, ha én látom akkor másoknak is egyértelműen kell látni, hogy manapság a nőknek legalább olyan fontos a pénz és itt főleg a férfiak felé mutatott elvárásra értem, mint Dagobert bácsinak. Mindenhol azt látom, hogy ami nagyon kell nekik és rögtön csillan a szemük az valami drága dolog. És annak aki birtokol ilyeneket az előtt térdelnek és elnéznek neki szinte mindent. A gyomrom fordul fel néha az ilyen megnyilvánulásoktól. Huszon évesen mostanság már rendszerint 40-50 éves anyagilag stabil férfiak után koslatnak. Egyértelműen látszik, hogy nem vagy csak ritkán a férfi ölelése számít nekik, mint inkább a vagyona, autója, saját háza, nyaralója, hajója stb. Rohadtul nem úgy keresnek párt mint egy csiga vagy egy főemlős, ott ugye nem játszanak az anyagi javak, viszont itt nagyon is meghatározóak. Ha nem is mondjuk rövid távon, tehát nem esik tátott szájjal rögtön térdre a BMW-s srácnak, a jövőbe tekintve a sráccal akkor is kalkulálnak azzal, hogy gazdag a gyerek. Persze vannak lányok akik az egyszerűbb srácok mellett is elvannak az egyszerű kocsival és szegényesebb helyzetben ezt nem vitatom, mert ezt is tudom. De úgy veszem észre, hogy ez kezd a ritkább lenni. Nem a szellemi és testi valójáért akarják az embert, sokkal inkább az anyagi háttér az amiért bizseregnek. És ezt nem egy szegény, kesergő férfiként írtam ki, még mielőtt valaki lezárná ennyivel.2016. júl. 28. 23:26
41/41 anonim válasza:
Nekem eddig 2 autóm volt.
Egy régi kombi f Opel astra és most egy Mazda 6 gt-m.
Valahogy mindeggyikbe beleültek és ,ha szimpatikus voltam a nőnek akkor velem maradt, ha ennyire leakarom csupaszítani csak erre ,ami értelmetlen is.
Egy nőnek férfi kell, egy férfinak meg nő,ami hozza magával a többit.
De vannak szivatós videók megoszton erre a kérdésre ,de ott meglehet nézni a nőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!