Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?
Egyébként nem tudom, miért vannak sokan ennyire rápörögve az autó márkájára. Azt elfelejtik, hogy az ilyen kifejezetten BMW/Audira bukó gold digger csajok, nos hát.... nem túl okosak. Egyszer a saját szememmel láttam/hallottam egy parkolóban, hogy két csaj el van ájulva egy Volkswagentől, amin Audis dísztárcsák voltak, hogy milyen szép Audi :DDDDD
Szóval srácok, nem kell keseregni, vesztek egy valamilyen autót olcsón, raktok rá valahova BMW/Audi/Merci logót, és nyertetek :D Oké, a BMW talán nem jó, mert annak elég jellegzetes a hűtőrácsa, de Audival pompásan működhet.
Bár én inkább el akarnám kerülni az ilyen nőket, nem hogy még felszedni őket, de ti tudjátok..
Vagy mondjuk legyen egy ilyen [link]
Amúgy nem értem mi bajotok az izmos kigyúrt emberekkel?
Én is az vagyok és köszönöm szépen nem vagyok ,,gyúrúnk vazee,dik mán ecsém ha dzsáljunk" :)
Szal nem kell ítélkezni,ebben érzek irigységet is amúgy.
Az,hogy a lányok ezt is nézik aki piacképes a legjobbat keresi de ez mindenben így van.
Ehhez kell magadat igazítani vagy felfejlődni vagy nem velük foglalkozni ennyi.
Egy fejlesztő a Googlehoz megy,egy szexy vonzó lány a legjobb,gazdag,izmos pasit akarja és meg is kapja mivel tudja mi kell a pasiknak bennük van és meg is adják nekik.
Ez még mindig unalmas.
Itt kezdődik az autó, ami után megéri megfordulni: https://www.youtube.com/watch?v=5NZmUkA5rGQ
:D
A többi arra jó, hogy elvigyen A pontból B pontba, ilyen téren meg ugyanaz egy BMW vagy Volvo, meg egy Suzuki..... Egy hétköznapi "közlekedős" autónál az a fontos, hogy legyen szépen rendben tartva, és ennyi.
"Amúgy nem értem mi bajotok az izmos kigyúrt emberekkel?
Én is az vagyok és köszönöm szépen nem vagyok ,,gyúrúnk vazee,dik mán ecsém ha dzsáljunk" :)
Szal nem kell ítélkezni,ebben érzek irigységet is amúgy."
Én nő vagyok, szóval nekem nincs mire irigynek lenni. Ismerek ilyen bmw-s "menő" arcokat, meg rokonom is van, aki idejutott, hát szánalmas egy társaság. A legjobb, mikor tudod mi van mögötte. Összesefteli a széthajtott bmw-t, audit, aztán vagy az anyjánál lakik, vagy valami lepattant panel albérletben, amire alig bírja összehozni a lét, mert a benyó, meg a menő cucc + harmadosztályú kocsmákban menőzés után nem sok lé marad.
Vagy a másik, amelyik külföldi csalással és feketézéssel összehozza a bömös árát, de gyorsan haza is kell neki menekülni, aztán naphosszat furikázik, meg telefonál a legújabb iphoneon, amit amúgy az anyja vett neki részletre, mert az összes szentekre megesküdött neki, hogy fizetni fogja, de persze nem teszi egy fityinget se ad viszont menőzik... Meg ha nagyon hisztis kedvében van, akkor még azért is óbégat az anyjának, hogy tankolja fel a bömöst, hogy legyen mivel vinni a hozzá hasonlóan okos nőjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!