Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek tényleg ennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek tényleg ennyire fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy nagyon sztereotíp téma és sokan rinyálásból felhozzák, de egyre jobban azt látom, hogy ez nem tévedés vagy egy begyöpesedett buta szöveg. Konkrét példákat nem feltétlenül szeretnék sorolni, de azt hiszem, ha én látom akkor másoknak is egyértelműen kell látni, hogy manapság a nőknek legalább olyan fontos a pénz és itt főleg a férfiak felé mutatott elvárásra értem, mint Dagobert bácsinak. Mindenhol azt látom, hogy ami nagyon kell nekik és rögtön csillan a szemük az valami drága dolog. És annak aki birtokol ilyeneket az előtt térdelnek és elnéznek neki szinte mindent. A gyomrom fordul fel néha az ilyen megnyilvánulásoktól. Huszon évesen mostanság már rendszerint 40-50 éves anyagilag stabil férfiak után koslatnak. Egyértelműen látszik, hogy nem vagy csak ritkán a férfi ölelése számít nekik, mint inkább a vagyona, autója, saját háza, nyaralója, hajója stb. Rohadtul nem úgy keresnek párt mint egy csiga vagy egy főemlős, ott ugye nem játszanak az anyagi javak, viszont itt nagyon is meghatározóak. Ha nem is mondjuk rövid távon, tehát nem esik tátott szájjal rögtön térdre a BMW-s srácnak, a jövőbe tekintve a sráccal akkor is kalkulálnak azzal, hogy gazdag a gyerek. Persze vannak lányok akik az egyszerűbb srácok mellett is elvannak az egyszerű kocsival és szegényesebb helyzetben ezt nem vitatom, mert ezt is tudom. De úgy veszem észre, hogy ez kezd a ritkább lenni. Nem a szellemi és testi valójáért akarják az embert, sokkal inkább az anyagi háttér az amiért bizseregnek. És ezt nem egy szegény, kesergő férfiként írtam ki, még mielőtt valaki lezárná ennyivel.
2016. júl. 28. 23:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Vagy felállított gallérú ing/póló, vagy izompóló :DD
2016. júl. 29. 13:05
 32/41 anonim ***** válasza:
Izompóló? Inkább csak rossz méret. :D
2016. júl. 29. 13:20
 33/41 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként nem tudom, miért vannak sokan ennyire rápörögve az autó márkájára. Azt elfelejtik, hogy az ilyen kifejezetten BMW/Audira bukó gold digger csajok, nos hát.... nem túl okosak. Egyszer a saját szememmel láttam/hallottam egy parkolóban, hogy két csaj el van ájulva egy Volkswagentől, amin Audis dísztárcsák voltak, hogy milyen szép Audi :DDDDD

Szóval srácok, nem kell keseregni, vesztek egy valamilyen autót olcsón, raktok rá valahova BMW/Audi/Merci logót, és nyertetek :D Oké, a BMW talán nem jó, mert annak elég jellegzetes a hűtőrácsa, de Audival pompásan működhet.

Bár én inkább el akarnám kerülni az ilyen nőket, nem hogy még felszedni őket, de ti tudjátok..

2016. júl. 29. 13:29
 34/41 anonim ***** válasza:
90%
Ez az, amit én sem értek különben. Szerintem ez a nő típus annyira gáz, hogy valami hihetetlen. Általában rikító riban c ruházat van rajtuk, úgy ki vannak mázolva, hogy reggel megijednél tőlük, a nevetésük inkább nyerítés, ostobák, mint egy tök stb. Komolyan, van aki ezekre bukik? Ráadásul szórakozóhelyből, programból is annyi van, és vannak, ahol ezek jobban koncentrálódnak. Hát ha nem ez jön be, akkor nem oda kell csajozni járni. De ha meg ilyet akarsz, akkor ne háborodj fel azon, hogy nekik ez kell. Attól még nem minden nőnek kell ez, csak annak a fajtának, aki a te célcsoportod. Ez van, ha neked ilyen nő kell, akkor nyújtsd nekik a megfelelő csalit.
2016. júl. 29. 13:39
 35/41 anonim ***** válasza:

Vagy mondjuk legyen egy ilyen [link]

Amúgy nem értem mi bajotok az izmos kigyúrt emberekkel?

Én is az vagyok és köszönöm szépen nem vagyok ,,gyúrúnk vazee,dik mán ecsém ha dzsáljunk" :)

Szal nem kell ítélkezni,ebben érzek irigységet is amúgy.

Az,hogy a lányok ezt is nézik aki piacképes a legjobbat keresi de ez mindenben így van.

Ehhez kell magadat igazítani vagy felfejlődni vagy nem velük foglalkozni ennyi.

Egy fejlesztő a Googlehoz megy,egy szexy vonzó lány a legjobb,gazdag,izmos pasit akarja és meg is kapja mivel tudja mi kell a pasiknak bennük van és meg is adják nekik.

2016. júl. 29. 14:13
 36/41 anonim ***** válasza:

Ez még mindig unalmas.

Itt kezdődik az autó, ami után megéri megfordulni: https://www.youtube.com/watch?v=5NZmUkA5rGQ

:D

A többi arra jó, hogy elvigyen A pontból B pontba, ilyen téren meg ugyanaz egy BMW vagy Volvo, meg egy Suzuki..... Egy hétköznapi "közlekedős" autónál az a fontos, hogy legyen szépen rendben tartva, és ennyi.

2016. júl. 29. 14:17
 37/41 A kérdező kommentje:
Én nem a szigetelő szalagból készült leharcolt német gyártmányú autósokra gondoltam, sőt nem is akartam prioritást adni ennek az autós témának, már csak azért sem, mert nem az autó a mérvadó önmagában, az csak az egyik ilyen eszköz. Egyébként majd nézzétek meg, hogy milyen csajok ülnek a néhány éves drága kocsik anyósán. Nem feltétlen a rózsaszínes ribik. Azok a tíz éves BMW-k anyósán ülnek. Az új az drága, oda beszállnak a nem feltétlen buta szép nők is. És nem irigység beszél belőlem, csak nekem ez nem valami szép szerelem. De rájöttem, hogy kár volt ezt ide kiírnom, mert az ilyen csajok úgysen vallják ezt itt be, akik meg nem ilyenek szimplán leírják, hogy ők nem ilyenek és mit képzelek én. Meg azt, hogy a BMW nem felsőkategóriás autó. A Matiz az nem az és már a 2002-es BMW sem az, de, ha besétáltok a Wallishoz rájöttök, hogy miről beszélek.
2016. júl. 29. 19:23
 38/41 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem értem mi bajotok az izmos kigyúrt emberekkel?

Én is az vagyok és köszönöm szépen nem vagyok ,,gyúrúnk vazee,dik mán ecsém ha dzsáljunk" :)

Szal nem kell ítélkezni,ebben érzek irigységet is amúgy."

Én nő vagyok, szóval nekem nincs mire irigynek lenni. Ismerek ilyen bmw-s "menő" arcokat, meg rokonom is van, aki idejutott, hát szánalmas egy társaság. A legjobb, mikor tudod mi van mögötte. Összesefteli a széthajtott bmw-t, audit, aztán vagy az anyjánál lakik, vagy valami lepattant panel albérletben, amire alig bírja összehozni a lét, mert a benyó, meg a menő cucc + harmadosztályú kocsmákban menőzés után nem sok lé marad.

Vagy a másik, amelyik külföldi csalással és feketézéssel összehozza a bömös árát, de gyorsan haza is kell neki menekülni, aztán naphosszat furikázik, meg telefonál a legújabb iphoneon, amit amúgy az anyja vett neki részletre, mert az összes szentekre megesküdött neki, hogy fizetni fogja, de persze nem teszi egy fityinget se ad viszont menőzik... Meg ha nagyon hisztis kedvében van, akkor még azért is óbégat az anyjának, hogy tankolja fel a bömöst, hogy legyen mivel vinni a hozzá hasonlóan okos nőjét...

2016. júl. 30. 01:44
 39/41 anonim ***** válasza:
Egyébként az izmokkal nincsen bajom, a férjem is köszöni kidolgozott izomzattal rendelkező sportoló, de a bmw-karizom-felhajtott gallér trió annyira jellemző férficsoport, hogy nem lehet elmenni mellettük. Pont, mivel ők vonzzák a leharcolt macákat, akik roppant feltűnőek, de valójában se nem szépek, se nem igényesek, csak átment rajtuk a festőhenger egy adag ócsó sminkkel, meg kínais cicanadrágba teszik a seggüket és várják a vagány hapikat a bmw-vel... És engem annyira lenyűgöz, mikor magukat normálisnak, jólelkűnek, értelmesnek tartó hapsik azért siránkoznak, hogy miért nem kellenek ezeknek..
2016. júl. 30. 01:47
 40/41 anonim ***** válasza:
Ja meg mégegy édes sztori. A menő bmw, ami a rokkant helyen vagy a járdán parkol, mert nem bír kettőt lépni a buli bejáratáig... Na ilyen ismerős is van, aki nagy vagányan beáll, mert ki a szart érdekel, hogy szabálytalan, hö? Aztán a kocsi az anyja/nagyanyja nevén van, mert az ő nevén nincs semmi a személyin kívül, meg hát nem is lehet, különben bejelentkezik a NAV-tól elkezdve minden, így aztán a bírság az anyjának megy, amit persze nem fizet ki neki.. De a társaság előtt ő a fäsza gyerek, aki bevállalja azt is, hogy megbüntessék, mert akkora király, hogy neki megér tízezreket, ha csak ötöt kell lépni.
2016. júl. 30. 01:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!